Crónica Preferente: La Union 0 – 1 Alqueria

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

La Unión: Álvaro Manera Zorrilla, Luis Seguí, Pau Puigserver, Víctor Cuenca, Amador J Bauza, Juan F Barrios, Francisco D Cortes, Sebastián Vives, Julio J Barrado, Joan Trobat y Juan A Romero.

Sustituciones: Carlos Ramon por Francisco D Cortes (min.46), Iván Soria por Julio J Barrado (min.65) y Daniel Sánchez por Juan F Barrios (min.79)

Alquería: Toni Peña, Joan Artigues, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Antonio Vidal, Juan Rigo, Joan A López, Miguel Sastre, Daniel Algaba, Toni Joan y Sebastia Mercadal.

Sustituciones: Raúl Rodríguez por Joan A López (min.10), Francisco J Maimo por Joan Artigues (min.67), Joan Obrador por Sebastia Mercadal (min.67) y Carles Carrascosa por Daniel Algaba (min.80)

Goles: 0-1 Toni Joan (min 90)

Árbitro: Adrián Montero Cladera. asistido por Ismael García Navarro y Pep Toni Gari Coll.

Tarjetas: Carlos Ramon (amarilla, min 70) para el La Unión. Joan Artigues (amarilla, min 17) y Antonio Vidal (amarilla, min 19) para el Alquería.

Comentario:

A un dematí estival en es Secar de la Real, dos equips que es jugaven molt oferiren lluita, emoció i nirvis fins el darrer minut. El primer avis del visitant Merka amb jugada personal i xut desviat va donar pas a més domini i més ocasions locals a la primer part, primer amb un xut desviat de Juanan i després amb dos potents xuts de Víctor i el propi Juanan en els minuts 37 i 38 que feren lluir al porter Peña. Poc abans del descans arribava la lesió de l’àrbitre Adrián Montero, quan un jugador li caigué damunt que li afectà el genoll.

La segona part començava baix la direcció d’Ismael García, línier a la primera part. En aquest període el domini passà als verd-i-blancs, però era el local Juli qui de molt prop disparava alt en bona posició. Un xut alt del visitant Toni Vidal quan atacava fot l’equip de Cosme Andreu tornà precedir a més ocasions locals en els peus de Barrios, Soria i Juanan, totes elles malbaratades per la figura del porter visitant Peña, convertit ja en l’heroi del partit. Quan ja passaven 4 minuts del temps reglamentari, l’Alqueria temia perdre el punt que tant havia suat, per culpa d’una falta en contra en el centre del camp; el llançament l’aturava Peña, qui llançava llarg cap a Carrascosa, jugador que entrava dins l’àrea per velocitat, cedia a Nene i aquest a Toni Joan que arribava llançat per marcar el 0-1 davant la bogeria visitant.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.