Crónica Preferente: Alquería 0 – 2 La Unión

El trío arbitral con los capitanes

Alineaciones:

Alqueria: Toni Peña, Sebastia Monserrat, Bernardo J Pérez De La O, Joan A López, Miguel Sastre, Daniel Algaba, Toni Joan Rosselló, Sebastia Mercadal, Francisco J Maimo, Hamza Bousbaa y Bartolomé Rotger.

Sustituciones: Lluís Diaz por Sebastia Mercadal (min.36), Antonio Vidal por Hamza Bousbaa (min.36), Baltasar J Rigo por Joan A López (min.62) y Raúl Rodríguez por Francisco J Maimo (min.74)

La Unión: Álvaro Manera, Luis Seguí, Pau Puigserver, Víctor Cuenca, Leopoldo Miguel, Amador J Bauza, Juan F Barrios, Sebastian Vives, Joan Trobat, Juan A Romero y Adrià Rodado.

Sustituciones: Julio J Barrado por Juan F Barrios (min.64) y Wilberth Garcés por Juan A Romero (min.85)

Goles: 0-1 Juan F Barrios (min 17) y 0-2 Julio J Barrado (min 79)

Árbitro: Víctor Manuel Morey García. asistido por Jorge Martínez Caballero y Daniel Monserrat Ibáñez.

Tarjetas: Bartolomé Rotger (amarilla, min 16) y Antonio Vidal (amarilla, min 89) para el Alquería. Leopoldo Miguel (amarilla, min 82) y Juan A Romero (amarilla, min 85) para el La Unión.

Comentario:

Els nous reforços de La Unión i el canvi d’entrenador dugueren bon resultat a l’equip d’es Secar de La Real que es vol resistir al descens de categoria. El partit se posà ben aviat de cara pel cuer del grup quan un penal en el minut 17 era transformat per Barrios, equip que a la primera part ho provà amb un xut molt llunyà que va sortir alt i una altra rematada de cap ben aturada per Peña.

En els primers minuts de la segona part l’Alqueria va empènyer fot per mirar de desnivellar l’encontre. Un xut alt de Rosselló i una rematada de cap de Jota després d’una treta de còrner semblaven un presagi per la remuntada, però quan més dominaven els locals una errada del seu porter que propicià el segon gol de La Unión que va enfonsar als verd-i-blancs, que així i tot cercaren reduir distàncies sense encert de cara al gol.

Jaume Rigo para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.