Previa Juvenil Lliga Menorca: CE Ferreries – CCE Sant Lluis

Difícil sortida per a tancar la primera volta

.

Tancament de la primera volta per a l’equip juvenil en la qual els de Moyano, el Penya Ciutadella A i fins i tot el CD Menorca B podrien acabar encapçalant la classificació després de dotze partits disputats.

Els de Ses Canaletes visiten un camp complicat, Sant Bartomeu (diumenge, 17.00 h) per a enfrontar-se al CE Ferreries, quart classificat i conjunt que amb sigil i vuit victòries consecutives s’a situat en ple dret en la lluita pel títol. Els de Kike Romero amb dues derrotes i un empat en les tres primeres jornades davant els que fet i fet són els equips que s’han situat en la part alta, li va deixar en posicions de menys protagonisme, no obstant això, sense marge d’error i amb solvència han aconseguit l’equador de la primera volta amb 25 punts, a quatre dels de Moyano que estan en el més alt de la taula.

Prova de foc per als pupils del tècnic basc, batalla futbolística que pot marcar a tots dos conjunts i trobada de molta exigència per als nostres. Amb respecte però sense cap mena de temor arriben els blaus a Sant Bartomeu, disposats a fer aquest pas al davant, una altra vegada, que els faci créixer com a conjunt i els faci «més homes». Estan convençuts d’això, estan convençuts de les seves possibilitats i conscients que necessiten posar TOT i una mica més en aquesta mena de partits per a tractar de tu a tu a qualsevol rival.

Els de Kike Romero són un equip fiable com a local, amb quatre victòries i una derrota en els cinc partits disputats al calor del seu públic. La derrota en la segona jornada davant el Penya Ciutadella A (0-2) és l’única creu que apareix en la seva impol·luta presentació. En l’apartat individual, Kevin Pina amb vuit tants en nou partits és el màxim baluard ofensiu dels blaugranes secundat pel seu company Toni Gomila amb set tants, que entre els dos aporten practicament el 50% dels gols de seus.

Per part lluissera, Jaume Mora amb 13 gols en 10 partits i Nacho Martinez amb 9 gols en 10 participacions són els que lluiten per aconseguir batre als porters rivals, faceta en la qual els nostres porten, en global, 45 gols, una mitjana de més de quatre gols per partit.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.