Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 4 – 1 CE Ferreries

Ratxa triomfal

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Juan Sola, Basilio Enrich, Antoni Vinent, Alejandro Fernandez, Bruno Emendatori, Santiago Romero, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Angel MuÑoz por Basilio Enrich (min.54), Jose Angel por Santiago Romero (min.62), Victor Mamajon por Alejandro Fernandez (min.67), Carlos Segui por Antoni Vinent (min.71) y Oscar Pons por Juan Pons (min.81)

CE Ferreries: Cristian Flores, Jesus Pons, Xavier Pons, Oumar Sabaly, Carlos Febrer, David Oscar, Damia Pons, Jose Manuel, Miguel Pons, Joan Rotger y Marc Ametller De Las Heras.

Sustituciones: Oscar Roca por Joan Rotger (min.41), David Febrer por Oumar Sabaly (min.41), Xavier Muro por David Oscar (min.54) y Borja Pons por Xavier Pons (min.76)

Goles: 1-0 Alejandro Fernandez (min 20), 2-0 Juan Pons (min 32), 3-0 Alejandro Fernandez (min 38), 4-0 Angel MuÑoz (min 60) y 4-1 Xavier Muro (min 89)

Árbitro: Xavi Cubas Torras. asistido por Laura Lola Garrido Martinez y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Alejandro Fernandez (amarilla, min 43), Santiago Romero (amarilla, min 53) y Oscar Pons (amarilla, min 84) para el CCE Sant Lluis. Xavier Muro (amarilla, min 83) y Damia Pons (amarilla, min 85) para el CE Ferreries.

Comentario:

El primer equip va estirar la seva ratxa triomfal amb el seu quart triomf consecutiu i es manté en la zona noble de la classificació. A l’equip de Víctor Pérez li va bastar amb una seriosa primera part per a deixar el partit vist per a sentència davant un CE Ferreries que poc va poder fer davant l’encert dels locals en el primer temps.

Malgrat la bona feina feta durant el primer tram de la temporada els resultats donaven l’esquena als nostres que amb la segona volta de la Copa i l’inici de Lliga han anat trobant el nivell desitjat que li permet assaborir aquest tram de victòries que posa als nostres en les posicions de privilegi de la categoria.

El partit va començar amb els nostres volent agafar la direcció del partit davant un equip visitant que amb la línia defensiva molt avançada reduïa espais per al joc combinatiu dels blaus, els de Pérez estaven precisos però sense verticalitat, fallava l’última passada. A la sortida d’un servei de cantonada es va posar per davant l’equip local, Alejandro rematava de cap al fons de la xarxa per a avançar als seus (1-0, 19′). Amb el gol a favor els d’Ivan Mercadal feien un pas més al davant assumint molt risc a la seva esquena, un parell de pilotes llançades a l’espai per a Santi i Toni van poder acabar en gol. No va ser fins a passat l’equador del primer temps quan van aconseguir encertar en aquesta passada a l’espai per a finalitzar jugada amb encert. Una jugada des del centre del camp a la contra en què Toni va habilitar a la banda per a Basili amb el centre d’aquest al segon pal i la rematada de primeres des del costat contrari de Joan Pons, era el segon per als locals (2-0, 32′). Amb el partit decantat cap el costat lluisser, van arribar els millors minuts dels blaus, abans del descans van aconseguir ficar més avantatge en el marcador. Un altre servei de cantonada en el qual Sola de cap va tornar a ficar en àrea petita quan la pilota s’allunyava, va acabar al cap d’Alejandro que va anotar el tercer, segon en el seu compte particular (3-0, 36′).

El pas per la caseta va portar amb si un altre ritme de partit en l’inici del segon acte, els blaugranes seguien amb la seva línia avançada que facilitava totes les accions ofensives als locals. Un tret allunyat de Joan Pons, un altre de Santi i un tercer de Moyano van poder donar més avantatge als de Pérez. Va ser Peñato en el 60 que es va quedar sól de nou només davant Christian Flores al qual va batre per baix (4-0).

A partir d’aquest moment el partit es va refredar i baixà d’intensitat, els blaugranes ja derrotats moralment poc podien fer davant la certesa davant porta dels lluissers. En el descompte, Xavi Muro de fort tret aconseguia el punt de l’honor per als seus (4-1, 92′), era massa tarda.

Quarta victòria consecutiva, segueix la ratxa dels nostres que tenen la setmana vinent una difícil sortida, Los Nogales espera, un CD Migjorn que allunyat de les primeres places voldrà retallar distàncies per a intentar arribar a dalt com més aviat millor, serà partit complicat però la moral lluissera que està a intacta, partit per a fer-se homes.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.