On Sports Winter Cup: CE Artà 7 vs 1 Ekkono Blue

.

El Club Esportiu Artà debutava avui a les 12:30 contra l’escola de Futbol Japonesa Ekkono Blue. Un equip amb un posicionament fantàstic, tracte excel•lent de la pilota i bona sortida de d’aquesta. L’Artà ha finalitzat la primera part amb el marcador de 4 a 0 amb gols de Francesc Massanet, Giacomo Vetrano i Aidan Tau Obrador. A l’inici de la segona part el hat-trick de Thomas Triay a matat el partit. L’Artà a mostrat una gran circulació de pilota, una pressió alta que li ha permés recuperar pilotes a prop de porteria rival i finalitzar.
Destacar l’actuació del central de l’Artà, Aidan Tau, pel magnífic partit, la solidaritat defensiva i criteri a la sortida de pilota han estat clau per construir l’atac des del darrera.