Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 CE Ferreries

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Carlos Stainer, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Bruno Emendatori, Pablo Aguado, Alex Jaume Pons, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Juan Sola por Angel MuÑoz (min.71) y Victor Mamajon por Carlos Stainer (min.74)

CE Ferreries: Enric Barber, Oscar Roca, Josep Antoni, Jaume Marques, Alex Hidalgo, Carlos Febrer, David Oscar, Miguel Pons, Joan Rotger, David Febrer y Damia Pons.

Sustituciones: Oumar Sabaly por Joan Rotger (min.57), Xavier Muro por Damia Pons (min.62), Alberto Vaquero por Alex Hidalgo (min.69), Jesus Pons por Oscar Roca (min.72) y Cristian Flores por Oumar Sabaly (min.89)

Árbitro: Victor Moll Moll. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Angel MuÑoz (amarilla, min 50), Alex Jaume (amarilla, min 68) y Jordi EnseÑat (amarilla, min 75) para el CCE Sant Lluis. Oumar Sabaly (amarilla, min 87) para el CE Ferreries.

Comentario:

Intens empat (0-0) entre el CCE Sant Lluís i el CE Ferreries en el partit que tancava la fase regular de Copa per a tots dos, en un partit on van poder sortir victoriosos qualsevol dels equips però no obstant això van haver de conformar-se amb un repartiment de punts. Ara, dues setmanes de descans per a les dues esquadres abans d’afrontar la jornada inaugural de la lliga.

El partit pot definir-se de manera fàcil, una part per a cada equips, els nostres van ser millors en la primera però poc encert de cara a porta que deixa sense premi als de Víctor Pérez. Amb aquest resultat els nostres acaben la competició sumant punts en les dues últimes jornades amb sengles empats sense gols davant UD Mahón i CE Ferreries. Els locals van sortir còmodes i dominants, a poc a poc va aclarint el seu rol en els partits i afrontant sense por qualsevol trobada, més si cap després d’aconseguir baixar de cop la sagnia de gols en contra de les primeres jornades. En facetes ofensives, la falta d’encert en moment determinats no li permet sumar de tres en tres. L’acció més clara del primer temps per als de Ses Canaletes es va produir als 20 minuts, quan una pilota servida per Zurbano per a l’arribada solitària de Joan Pons, va acabar amb la rematada d’aquest últim al pal dret de la meta d’Enric. Els d’Ivan Mercadal no apareixien en excés en facetes ofensives, les cavalques per banda dreta de Carlos Febrer no trobaven rematador en la zona central. L’extrem blaugrana portava de cap a la defensa lluissera, no obstant això aquesta alegria en banda dels visitants moria alla.

En el segon temps va canviar el guió, els blaugranas es van fer amb el control de l’esfèric i d’aquesta manera van agarrar la maneta del partit per a fer recular als nostres que tan sols a la contra podien fer mal. Carlos Febrer continuava sent un punyal en banda però ni Alex Hidalgo ni el nouvingut al partit, Berto Vaquero, podien batre a una segur Llorenç. L’única acció clara del segon temps per als de Víctor Pérez va néixer en les botes de Toni Vinent que va llançar un contraatac de manual per a Angel Muñoz, que no va poder batre després d’una llarga carrera a Enric Barber. Estava el partit obert però per a res decidit, qualsevol error anava a ser definitiu. Els últims minuts van ser més de control que de trepitjar àrea contrària i el partit va morir amb el mateix marcador amb el qual es va iniciar.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.