Finalitza el I Torneig F7 Ciutat de Manacor

.

El I Torneig F7 Ciutat de Manacor ha superat les expectatives que la organització va establir.

Destacar el bon ambient i l’alta expectació rebuda com la principal sorpresa del torneig. També, la participació d’uns 140 jugadors en un primer torneig, és una xifra esperançadora de cara a les properes edicions on esperem poder continuar amb el participants actuals i ampliar-la amb noves cares. A més, el nivell dels equips ha deixat el llistó molt alt. Els 26 partits de la fase de grups han estat molt igualats i fins la darrera jornada tots els equips han tingut possibilitats de passar a la següent fase.

Acabada la fase de grups, els que han liderat els dos diferents grups són: Muebles Hermanos Miguel – D5 (Grup A) i Bar Es Trèvol (Grup B). Ressaltar també, la imbatibilitat de Bar Es Trèvol, primer classificat del grup B, i Jofrel Biniorella Projects, segon classificat del grup A.

Les fases eliminatòries varen ser molt igualades i disputades, com en la fase de grups. Això va incloure varies sorpreses. La més destacada fou l’eliminació dels dos líders de grup a la primera eliminatòria. Una altra demostració de la dificultat del torneig.

Quarts de final:

Bar Es Trèvol 3-4 Team Calité

Cor Gràfic 5-3 S’Estiu Es Carreró

Two Five Keeper Gear 3-3 Jofrel Biniorella Projects (2-4)

Viatges Carrefour Manacor 3-1 Muebles Hermanos Miguel – D5

Semifinals (els enfrontaments es varen decidir per sorteig en presència dels equips classificats):

Jofrel Biniorella Projects 3-2 Team Calité

Cor Gràfic 3-4 Viatges Carrefour Manacor

Final:

Jofrel Biniorella Projects 3-2 Viatges Carrefour Manacor

En la lluita per la Bota d’Or hi ha hagut un empat entre Sergi Garcia Mut (Cor Gràfic) i Toni Sureda Jiménez (Jofrel Biniorella Projects). Els 10 jugadors més encertats de cara a porteria han estat:

1. Sergi Garcia Mut

2. Toni Sureda

3. Joan Cabrer

4. Albert Coll

5. Tià Sastre

6. Sergi Muntaner

7. Joan Marí

8. Jaume Barceló

9. Tòfol Salas

10. Malik Dehouche

Sa Torre dels Enagistes es va omplir de amics, familiars i seguidors del torneig. L’ambient de la final va ser digne d’un gran partit. Una elevada concentració de gent per acomiadar de manera honrada la primera edició d’aquest torneig!

Donar gràcies a tots els equips que han participat pel seu compromís i profesionalitat. Esperem veure’ns l’any que ve i gaudir del bon futbol.

Per finalitzar, agrair la col·laboració de tots els sponsors que han fet possible donar la professionalitat del torneig.

Toni Sureda para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.