Els davanters Salva Rojas i Joan Gual renovan pel primer equip

.

El davanter de 22 anys i que la temporada passada va ser peça clau per aconseguir la permanència a tercera divisió, ha renovat una temporada més amb el CE Esporles.

El jugador complirà així la seva tercera temporada al club de Son Quint i espera continuar sent un jugador important a l’equip d’Isidro Marín.

Abans d’arribar al CE Esporles, el jugador ha estat al futbol base de l’antic Ramon Llull, la SD La Salle, l’Atlètic Balears, el CD San Francisco i el RCD Mallorca.

Des del club estam molt satisfets de seguir contant amb aquest jugador i que els seus gols i feina, siguin part important del nostre equip.

Enhorabona per la renovació!!

.

Joan Gual renova una temporada més amb el primer equip

El jugador que la temporada passada es recuperava d’una greu lesió, ha renovat pel primer equip del CE Esporles amb Isidro Marin.

L’esporlarí que sol jugar d’extrem, de lateral o de davanter, i de 24 anys, es compromet per aquesta nova temporada a tercera divisió per ajudar a l’equip a aconseguir la permanència a tercera divisió una temporada més.

Esperam que enguany sigui una bona temporada per ell i que pugui participar al 100% a l’equip.

Des del club estam molt contents de poder seguir contant amb ell i tot i que la temporada passada va ser una temporada complicada degut a la lesió i la posterior recuperació, esperam que enguany tot li surti molt bé. Molta sort

Enhorabona per la renovació!!

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.