Un dels capitans, “Pit” dels primers en renovar del CE Esporles

.

El CE Esporles informa de la renovació per la temporada 2019/20 d’un dels capitans de l’equip: Lorenzo Arbós més conegut com a Pit.

El jugador que la temporada passada va disputar 29 partits dels quals 21 va ser com a titular i marcant 2 gols, afronta aquesta renovació amb molta il·lusió per tal d’aportar el grau de veterania i la responsabilitat de ser un dels capitans de l’equip.

Aquesta nova temporada que s’inciarà en unes setmanes amb la pretemporada dirigida per Isidro Marín i la resta del cos tècnic, serà la de la il·lusió renovada per aconseguir la permanència una temporada més a tercera divisió, amb molta feina i compromís per part dels jugadors i tècnics.

L’esporlerí es suma al projecte del CE Esporles 19/20 una temporada més.

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.