Joan Manera y Vicente Garcia acompanyaran a Isidro Marín al capdavant del primer equip

.

El CE Esporles informa que el segon entrenador de Isidro Marín, serà l’entrenador de Nivell II Joan Manera que com a jugador va estar al Can Pastilla i Pla de na Tesa, i com a entrenador ha desenvolupat la seva carrera al Profutbol Talent PESA, Pla de na Tesa, i CD Son Cladera.

El preparador físic que formarà part del cos tècnic del primer equip, serà Vicente Garcia graduat en INEF i que ha estat vinculat al Pla de na Tesa, SD La Salle i CD Son Cladera.

Vicente realitzarà a més a més de la preparació física del primer equip, també la de tot el futbol base i formatiu del nostre club, amb especial referència als equips juvenil i cadets, sense olvidar la resta de futbol base.
Amb aquestes dues incorporacions, donam una passa més a l’organigrama esportiu del nostre club, i volem transmetre des de la direcció del club, la importància que té pel CE Esporles tant el futbol base com igualment el primer equip. Farem una feina conjunta i coordinada amb totes les categories.

Tant el segon entrenador com el preparador físic, estan molt contents d’arribar a Son Quint i esperen tornar amb treball i dedicació la confiança depositada amb ells.

Benvinguts i molta sort!!

CE Esporles

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.