Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Ferreries

Insatisfets i eliminats

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Carlos Stainer, Juan Sola, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Francisco Vico, Angel Muñoz y Jose Angel Moyano.

Sustituciones: Ivan Pons por (min.41), Raul Previ por Basilio Enrich (min.64), Julian Garcia por Antoni Vinent (min.69) y Angel Ricardo por Juan Sola (min.77)

CE Ferreries: Cristian Flores, Josep Antoni, Jesus Pons, Miquel Febrer, Alberto Vaquero, David Oscar, Joan Jose, Antonio Fedelich, Xavier Muro, Miguel Pons y Joan Rotger.

Sustituciones: Sergio Coll por Joan Rotger (min.46), Daniel Perez por Alberto Vaquero (min.50), David Florit por Jesus Pons (min.82) y David Febrer por Miguel Pons (min.82)

Goles: 1-0 Jose Angel (min 14) y 1-1 Miguel Pons (min 56)

Árbitro: Juan Pons Coll. asistido por Candido Lucero Sanchez y Antonio Andreu Rossello.

Tarjetas: Antoni Vinent (amarilla, min 18), Alvaro Rotger (amarilla, min 56), Carlos Stainer (amarilla, min 57), Francisco Vico (amarilla, min 76), Angel MuÑoz (amarilla, min 87) y Raul Previ (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Antonio ( Fedelich (amarilla, min 28), Joan ( Rotger (amarilla, min 35) y Daniel ( Perez (amarilla, min 89) para el CE Ferreries.

Comentario:

Partit transcendental per als equips regional de CCE Sant Lluís i CE Ferreries (1-1) que perjudicà a tots dos que van quedar apeats de l’accés a semifinals de Copa. Els de Pere Vadell necessitaven una carambola pràcticament utòpica que els fiqués en la següent ronda, i aquesta no es va produir, més si cap perquè necessitaven vèncer en el seu partit i esperar resultats poc probables.

Van sortir els blues amb Zurbano i Peñato en punta, dominant als seus oponents, El veterà davanter lluisser, va esser el protagonista de la primera acció del partit i que va acabar amb el tant de Moyano de fort xut (1-0, 14′). Amb el marcador de cara, els de Vadell van dominar i van crear més ocasions que el seu rival durant els primers 45 minuts però sense arribar a cobrar avantatge suficient com per anar-se al descans amb tranquil·litat. L’ocasió més perillosa, gol apart, la va tenir Peñato en el minut 20, però el seu xut es va marxar fora desviat després d’un excel·lent control que li va deixar sól davant el porter Flores. Els de Ivan Zamora, es van acostar amb perill arran d’un tret de falta botat per Berto Vaquer que Javi va detenir sense problemes. Es va jugar a tot moment a un ritme frenètic, però el gol no va arribar mai abans de l’intermedi.

En la represa van girar les tornes, i en aquest cas van ser els blaugranes, els que es van fer amb el control del partit a tenor del canvi de Moyano que va haver de ser substituït abans del descans per lesió. Els visitants van anar trobant més espais en la medul·lar per crear les seves accions de perill i amb això va arribar l’empat.

Un tret llunyà en el qual Javi no va poder blocar de primeres, va ser aprofitat per Miquel per arrabassar-li de las mans quan el porter tenia l’esfèric semiblocada per igualar el partit (1-1, 56′).

Conscient el tècnic local que amb el pas dels minuts i els resultats que arribaven des d’altres camps la classificació ja no era possible, va optar per donar minuts a jugadors que havien tingut menys protagonisme durant les jornades prèvies. Raul, Juli, Meléndez van donar aire als seus amb la frescor i velocitat de tots ells, i amb aquests arguments els blues van trobar més profunditat per buscar una victòria que els millorés la classificació final de la fase regular.

No va poder ser, i el repartiment de punts va deixar a tots dos insatisfets i eliminats de la competició, toca pensar en la lliga.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.