Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): CCE Sant Lluis 8 – 1 CE Ferreries «B»

No fallen

imagen del partido

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Victor Gomila, Jaume Rotger, Daniel MuÑoz, Alejandro Coll El, Jaume Mora, Joaquim Coloma, Antoni Tuduri, Pablo Rodriguez, Santiago Orfila y Sergio Najera.

Sustituciones: Josep Mascaro por Santiago Orfila (min.69), Sergi Pons por Victor Gomila (min.71), Abel Gonzalez por Sergio Najera (min.79), Ezequiel Contreras por Jaume Mora (min.79) y Antonio Manuel por Victor Cicuendez (min.81)

CE Ferreries «B»: Daniel Hidalgo, Toni Coll, David Cardona, Josep Alles, Christian Carreras, Denis Sanchez, Antoni Riudavets, Joan Rotger, Marcos Marin, Pere Alles y Marc Febrer.

Sustituciones: Borja Pons por Christian Carreras (min.54), Bruno Carreras por Antoni Riudavets (min.56) y Sergi Pons por Pere Alles (min.64)

Goles: 1-0 Joaquim Coloma (min 37), 2-0 Alejandro Coll (min 40), 3-0 Joaquim Coloma (min 45), 3-1 Pere Alles (min 56), 4-1 Josep Alles (min 60), 5-1 Alejandro Coll (min 65), 6-1 Joaquim Coloma (min 75), 7-1 Jaume Rotger (min 81) y 8-1 Daniel MuÑoz (min 85)

Árbitro: Haitam Bouzrati.

Tarjetas: David ( Cardona (amarilla, min 17) y Josep ( Alles (amarilla, min 37) para el CE Ferreries «B».

Debut a casa amb victòria holgada de l’equip juvenil, que va golejar (8-1) al CE Ferreries A i s’emportà amb solvència els tres punts en el segon partit de Copa.

Els de José Ángel Moyano van ser massa rival per a un equip blaugrana que va tenir les seves opcions fins al minut 36, al que es va arribar amb el resultat inicial i poc després del descans amb la pena màxima a favor dels de Toni Martinez que va anotar Pere Allés en el minut 50 per posar el 3-1.

Si ja de per si mateix els locals estaven sent millors durant el primer tram del partit, no va ser fins al minut 37 quan aquest diferència es va plasmar sobre l’electrònic. Del tant inicial de Coloma (1-0, Min.37.) fins al descans, va haver-hi 10 minuts d’assetjament i enderrocament per part blue. En el 40, un centre des del costat dret de Najera era rematat de cap per Alex Coll al fons de les malles per posar el 2-0. Ja amb el temps extra esgotant-se, una pena màxima transformada per Coloma posava el 3-0 al intermig.

Ho van intentar els de Martinez res més reprendre’s el partit, el comentat tant de Pere Allés li donava alguna possibilitat als visitants. No obstant això, va aparèixer l’equip blue, per tancar-li qualsevol possibilitat als blaugranas i posar un resultat en el marcador, de escàndol. Jaume Mora, Alex Coll i Coloma de nou, Jaume Rotger i Dani Peñato, posaven els gols perquè els blues es’emportessin els tres punts que els mantenen en el més alt de la taula amb un balanç de dos partits, dues victòries, setze gols a favor i dos en contra. El que s’ha dit, d’escàndol!