Miquel Pérez es desvincula del C.D. Llosetense

.

El club informa que s’ha arribat a un acord perquè Miquel Pérez que havia d’exercir de segon entrenador del primer equip, es desvinculi del C.D. Llosetense.

Els motius són única i exclusivament el fet de que ha estat impossible compatibilitzar el seu càrrec al Valencia CF amb el de segon entrenador del primer equip del C.D. Llosetense.

Una vegada comunicada aquesta incompatibilitat per part de Miquel Pérez al nostre club, tot d’una varem arribar a l’acord de la desvinculació i per tant, no estarà al cos tècnic del nostre primer equip la temporada 2018-19.

Agraïm al Sr. Pérez la seva predisposició per incorporar-se al C.D. Llosetense i li desitjam molta sort en el seu futur esportiu.

Estam segurs que els nostres camins es tornaran a trobar en el futur, i que podrem treballar conjuntament ja que Miquel Pérez és un gran professional i d’una gran vàlua.

Per tant, amb aquests canvis, el cos tècnic del primer equip queda integrat per Nico López com a primer entrenador, Joan M. Chacón com a segon entrenador, Montse Coll com a preparador físic, Toni Vallés com a fisioterapeuta i Toni Servera com a delegat d’equip.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.