Experiència, treball i implicació a les ordres de Pere Vadell

.

La plantilla del CCE Sant Lluís en la 2018-19 va agafant forma gràcies als últims moviments, en forma de renovació que es confirmen. I és que són tres jugadors més els que han donat el sí a la seva continuïtat a les ordres de Pere Vadell. Alvaro Rotger, Carlos Seguí i Joan Orfila continuaran un any més a Ses Canaletes.

Els defensors Alvaro Rotger i Carlos Seguí seguiran en una defensa que ja compta amb les renovacions de Juli, David Morente, Juan Sola entre altres, sent jugadors molt importants la temporada passada per la seva experiència i respecte des del vestuari. En el cas del lateral, Carlos Seguí, va ser utilitzat fins a en 13 partits, 8 com a titular, per un total de 706 minuts en el passat exercici mentre que el central, Alvaro Rotger, va estar en el camp un total de 1548 minuts dividits en 17 partits com a titular i 2 sortint des del banc.

Pel centre del camp seguirà campant tot un habitual com és Joan Orfila. El futbolista de Sant Lluís complirà una nova temporada amb presència en el primer equip, sent una peça molt útil per a qualsevol tècnic que ha passat per la banqueta lluissera. 16 partits va disputar la passada campanya, sempre des de l’onze titular per a un total de 1405 minuts

CCE Sant LLuis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.