El jugador Nacho Dosil es compromet amb el Llosetense

.

El C.D. Llosetense informa que s’ha arribat a un acord per la incorporació del jugador Nacho Dosil Mayol de 21 anys procedent de la UD Collerense de 3ª divisió.

El jugador que a la seva etapa juvenil va militar a l’Sporting Ciutat de Palma, Son Oliva i RCD Mallorca juvenil de divisió d’honor, després va passar al CF Sòller de tercera divisió, Sta Catalina també a tercera divisió i la temporada passada 2017-18 va començar al Platges de Calvià i després va anar cedit a la UD Collerense.

Amb l’equip del Coll den Rebassa va disputar 22 partits, dels quals 13 partits com a titular i 9 com a suplents, marcant 1 gol.

L’arribada de Dosil al nostre equip és la continuació de la línea marcada per la direcció esportiva de fitxar jugadors joves amb experiència a tercera divisió i amb ganes de seguir creixent i donar una passa endavant en aquesta tercera divisió, que la pròxima temporada 18-19 serà molt competitiva.

Dosil pot jugar tant de davanter com d’extrem per ambdúes bandes. Esperam que la seva estada a Lloseta sigui de molts d’èxits i pugui aportar a l’equip tot allò que ha demostrat a altres clubs on ha estat.

Aprofitam aquesta nota de premsa, per informar-vos que avui a les 20h al Bar Bestard de Lloseta, es durà a terme un acte de presentació dels jugadors i membres del cos tècnic del C.D. Llosetense. Vos esperam a tots!

Benvingut Nacho, això és ca teva. Molta sort.

CD Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.