Crónica Preferente: UE Sami 3 – 2 CCE Sant Lluis

Jugada del partido. foto Carla Serrano

Alineaciones:

UE Sami: Aram Femenias, Vicent Pico, Miguel Angel Alberti, Joan Taltavull, Jaime Marti, Lluis Marti, Nicolas Antonio Blanco, Pedro Adrian Anglada, Sergio Anglada, Pablo Rioja y Juan Francisco Gutierrez.

Sustituciones: Juan Francisco por (min.55), Marc Garrido por Vicent Pico (min.61), Ignasi Cortes por Juan Francisco (min.64), Pedro Rodriguez por Sergio Anglada (min.66) y Alvaro Talavera por Lluis Marti (min.68)

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Carlos Stainer, Jose Manuel, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Juan Orfila, Jose Angel, Nacho Mateo y Alberto Salvador.

Sustituciones: Antoni Vinent por Carlos Segui (min.63) y David Morente por Carlos Stainer (min.63)

Goles: 1-0 Sergio Anglada (min 32), 2-0 Pedro Adrian (min 61), 3-0 Juan Francisco (min 66), 3-1 Jose Manuel (min 74) y 3-2 Javier Zurbano (min 89)

Árbitro: Juan Pons Coll. asistido por Jonathan Hernandez Cerda y Haitam Bouzrati.

Tarjetas: Nicolas Antonio (amarilla, min 37), Joan Taltavull (amarilla, min 55), Pablo Rioja (amarilla, min 87) y Miguel Angel (amarilla, min 88) para el UE Sami. Basilio Enrich (amarilla, min 39), Jose Manuel (amarilla, min 62) y Angel Ricardo (amarilla, min 72) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

La UE Sami va tombar al CCE Sant Lluís (3-2), i li va arrabassar les opcions d’aspirar a un dels llocs que dóna opció al títol de lliga regional. El conjunt d’Elías Noval, arribava al límit, sense marge d’error, però amb la victòria davant el líder com a reforç moral per enfrontar-se a un altre dels galls de la competició. No obstant això, la UE Sami, amb més marge d’error, va assumir la trobada amb més intensitat, i s’aferra a la segona plaça a un només punt del liderat, després d’una jornada amb molt enfrontament directe a la zona alta.

El triomf local va ser merescut, i més clar que el resultat final, la reacció dels de Noval en els últims quinze minuts va poder donar-li l’empat, no obstant això, el caseller només va sumar en el bàndol local i ho va començar a fer als 33 minuts. Un centre des del costat dret a l’interior de l’àrea va ser rematat al fons de la xarxa per Llonga, que avançava als de Tobal Tudurí abans del descans. Els lluissers amb prou feines van trepitjar amb perill àrea contrària en el primer temps, el conjunt lluisser no estava encertat en tasques ofensives.

La UE Sami va aprofitar la seva bona arrencada en la segona meitat per deixar encarrilat el partit. La primera ocasió de perill per als locals va arribar als cinc minuts, la intervenció del meta Óscar primer i el pal posterior ho van evitar. Van reaccionar els nostres, una pilota llarga a l’esquena de la defensa ciutadellenca, no va ser aprofitada per Nacho, que amb l’oposició d’un defensor local va acabar manant l’esfèric a les mans de Aram, va poder ser l’empat. No obstant això, en cinc minuts, del 61 al 66, l’equip local va deixar el partit pràcticament solucionat. Un servei de cantonada des del costat esquerre, va ser rematat per Adri en el segon pal al fons de la xarxa, la victòria s’acostava molt més al bàndol local.

El tercer gol va néixer d’un clar penal comès per Joan Orfila, amb possible falta anterior sobre el mateix que Juanfran s’encarregà de transformar, era el cop definitiu. Els blaus es van deixar anar amb el marcador totalment en contra, encara que van poder rebre més dany a la contra, el tant de Manu els va ficar alguna cosa en el partit, era el minut 78. Amb el temps reglamentari tocant a la seva fi, Zurbano anotava el segon pels lluissers que en el descompte buscaven la heròica per almenys empatar, no ho van aconseguir i van acabar tornant de buit i quedant sense opcions de mirar al títol.

Els de Noval segueixen cinquens, amb 6 punts de desavantatge respecte a la UD Maó i Sporting de Maó, quart i tercer i cinc amb la UE Sami i un més el CE Ferrerías, líder. Els de Noval rebran la setmana vinent al CD Migjorn, cal sumar els tres punts per buscar el nou objectiu d’acabar en la millor posició possible, qüestió d’orgull.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.