Rafel Perello se despide del Sineu

Gràcies , gràcies i mil gràcies a tota la família del Sineu , ha estat un plaer ser el capità d’aquest vaixell … ara les aigües van remogudes dins el meu cap … sent-ho de tot cor no tenir les suficients forçes per arribar a port , però se que ho aconseguireu , almenys li posareu tot. No ha estat un any fácil ,la sort no ens ha acompanyat massa ýfutbolisticament , hem errat …com tothom !!! Els jugadors vull dir-los que juguin com entrenen , la directiva que segueix-hi fent la feina igual ( sempré es pot millorar)i l’afició que animi, que tots junts heu fet i seguireu fent que creix-hi un gran club.
No puc mes que desitjar-vos tota la sort del món .

Una abraçada.

Rafel Perello

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.