EL C.E. CONSTÀNCIA S’ADHEREIX AL PACTE SOCIAL CONTRA LES VIOLÈNCIES MASCLISTES

Ahir dimarts, al vestuari del equip de tercera divisió del nostre Club, vàrem rebre a Rosa Cursach, directora de l’IBD (Institut Balear de la Dona), el batlle d’Inca Virgilio Moreno i la regidora d’igualtat Mª Carmen Osés que juntament amb el nostre president i part de la junta directiva, explicaren a la nostra plantilla de tercera aquest compromís de les Institucions contra aquesta xacra social que és la violència masclista i a la qual nosaltres com a Club ens sumem.

Pensem que l’ escut del CE Constància imprimeix valors als nostres jugadors, perquè formem futbolistes però sobretot formen persones. En aquest sentit la igualtat i la lluita contra la violència de gènere es convertiran també en focus de treball del nostre Club, per això la nostra adhesió al pacte social contra les violències masclistes que promou l’ Institut Balear de la Dona.

Com accions a realitzar ens marquem: donar a conèixer aquest pacte i ajudar a la seva difusió, a nivell intern en la nostra organització entre entrenadors, jugadors, famílies i membres de la junta directiva, i a nivell extern, mitjançant la nostra Web, xarxes socials i notes de premsa així com, promoure els valors de la igualtat i la No-violència en la nostra institució, distribuint material didàctic que editi l’ IBDona per donar a conèixer aquest pacte i a l’ estadi «Nou Camp» instal•larem una lona amb la imatge del mateix.

Convidem a tota la família constanciera a sumar-se al pacte signant a la web: www.reaccionem.com , perquè la lluita contra la violència de gènere és cosa de tots i totes.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.