Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 UE Sami

jugada del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Gabriel Llabres, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Frank Bonilla, Jose Angel Moyano, Nacho Mateo y Alberto Salvador.

Sustituciones: Julian Garcia por Alberto Salvador (min.58), Bryan Puentes por Basilio Enrich (min.70) y Sergio Lupon por Gabriel Llabres (min.82)

UE Sami: Aram Femenias, Miguel Angel, Jaime Marti, Joan Taltavull, Vicent Pico, Lluis Marti, Ignasi Cortes, Pedro Adrian, Juan Francisco, Pablo Rioja y Kevin David.

Sustituciones: Daniel David por Miguel Angel (min.58), Nicolas Antonio por Kevin David (min.63), Manuel Barrera por Ignasi Cortes (min.76) y Pedro Rodriguez por Pedro Adrian (min.80)

Goles: 1-0 Javier Zurbano (min 57), 1-1 Joan Taltavull (min 89) y 1-2 Juan Francisco (min 90).

Árbitro: Xavi Torras Cubas. asistido por Cristobal David Pons Sintes y Antonio Andreu Rossello.

Tarjetas: Frank Bonilla (amarilla, min 53), Julian Garcia (amarilla, min 68), Javier Zurbano (amarilla, min 73), Jose Angel (amarilla, min 80) y Oscar Pons (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Ignasi Cortes (amarilla, min 28) para el UE Sami.

Comentario:

Amb els resultats parcials que s’estaven donant en els partits de la quarta jornada de lliga Regional, unit a la victòria a Sant Bartomeu de la setmana anterior, el 1-0 que mostrava el marcador de Ses Canaletes en el minut 90 deixaven als de Elias Noval amb la moral pels núvols amb un tram de calendari molt complicat, pràcticament superat.

Però el futbol ahir va tornar a colpejar injustament al quadre de lluisser, que ho va posar tot per guanyar o almenys puntuar i tan sols li va faltar encert en els metres finals en els moments claus evitar el tenir un avantatge més còmoda que no li fes patir . No obstant això els dos gols visitants que van arribar ja en el descompte, en peus de Taltavull (92 ‘) i de Juanfran (95’) van deixar als de Elias Noval tocats anímicament després de perdre una oportunitat d’or de vèncer de nou a un gran equip, com és la UE Sami de Tobal Tuduri.

Una trobada que d’entrada va viure una primera part amb alguna ocasió, i amb molt respecte que es mostravan l’un a l’altre. No seria fins al minut 17 quan el local Nacho donava el primer avís amb un xut que va marxar alt per sobre de la meta d’Aram, pocs minuts després de nou Nacho es treia un llançament creuat que va fer intervenir el porter ciutadellenc. Però la UE Sami volia guanyar, o almenys puntuar, i amb Juanfran i Kevin d’estilets anava apropant-se al marc dels de Noval. Així, al 41 ‘, Kevin obligava a Oscar a lluir-se, primer de xut i en el rebuig amb la rematada de Juanfan. Faltava major precisió en els metres finals.

Després d’uns primers 45 minuts per a tots dos amb molt joc al centre del camp, i conscients del que es jugaven, la represa va variar, encara que no en excés. De fet, els primers compassos d’aquesta segona part van ser més del mateix. El CCE posava una intensitat enorme i Zurbano era la principal amenaça. Tot i que el partit tenia tota la pinta de finalitzar amb un resultat curt per al guanyador. No seria fins al minut 57 que arribaria el primer moviment en el lluminós, Zurbano, després d’una passada de de Bonilla, avançava als locals.

Tot seguit començaven els moviments des de la banqueta ordenats per tots dos tècnics, Noval s’asseia a Alberto i donava entrada a Juli, minuts després, Tuduri feia el mateix per donar un pas endavant a la recerca, mínim l’empat. El tècnic local recomponia les dues bandes i el centre del camp per donar aire fresc al seu equip per als últims instants.

Eren els minuts més moguts del partit, el partit estava en un mocador. Ja amb el temps complert i en el 92, Taltavull caçava una pilota al interior de l’area per batre a l’Oscar, cop per als nostres. Tot i això, Juli sol davant Aram va poder batre-ho de vaselina, però la seva rematada va marxar fora. Una falta allunyada i lateral a favor dels visitants en el 95, acaba amb un nou control i xut, en aquesta ocasió de Juanfran que batia a l’Oscar i donava la volta al partit en un tres i no res.

Cop injust per a un CCE que tenia el partit guanyat i l’acaba perdent de la manera més cruel.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.