David Crespo primer reforç D’hivern de la SD Formentera

La SD Formentera es complau a anunciar el fitxatge de David Crespo Zurita

La SD Formentera es complau a anunciar el fitxatge de David Crespo Zurita (Palma de Mallorca 26/08/1995), el primer reforç d’hivern per a la plantilla de Tito García Sanjuán.

Crespo, té 22 anys i és un jugador hàbil i ràpid per les bandes. Arriba procedent del CD Llosetense, Tercera Divisió, i està previst que s’incorpori a la disciplina del club el dia 28 de desembre, quan tot l’equip torna als entrenaments.

A pesar de la seva joventut i que encara no ha debutat a Segona Divisió B, David Crespo és un jugador amb un gran potencial futbolístic que va cridar l’atenció de diversos clubs durant el mercat estival. Finalment va ser fitxat pel CD Llosetense i ha desenvolupat la seva funció sobre el camp com a lateral dret des del principi de l’actual campanya.

Ara, arriba al nostre club en una temporada històrica i en una situació immillorable tant en lliga com en Copa del Rei. Estem segurs que amb la incorporació de Crespo, i altres jugadors que arribaran aviat, aconseguirem mantenir una estabilitat en la plantilla davant les lesions i seguirem amb l’actitud competitiva que hem demostrat en cada partit.

David, benvingut i molta sort!

SD Formentera

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.