El CE Constància fa pinya al Celler Ca’n Ripoll

Cena Can Ripoll del Constancia

El primer equip del club inquer, juntament amb la directiva es van reunir ahir en el conegut restaurant del Raiguer, el celler de Ca’n Ripoll. El sopar va servir per fer unió entre els diferents components de l’equip i en especial, per agrair al restaurant la seva col·laboració i dedicació a l’escut del Constància.

L’equip va tenir l’oportunitat de gaudir de la destresa culinària de la família Gual de Ca’n Ripoll. Un gran àpat, on no va faltar de res i van conquerir els paladars de tot l’equip. Tant el cuiner Toni, com el responsable del local Joan, van fer possible una gran vetllada. La plantilla va quedar molt satisfeta per l’excel·lent tiberi, i per la gran atenció dels empleats, dintre de l’acollidor ambient que proporciona aquest agradable celler.

El sopar va servir per intercanviar opinions i per reflexionar sobre la trajectòria de la plantilla, per tal de fer anàlisi per avançar com a club i plantilla. La directiva CE Constància, dóna suport a aquest tipus d’esdeveniments per tal de fer conjura i implicar a tots els membres cap a l’avanç del club.

Constancia

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.