Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. C): Cala D’or 1 – 0 Petra

Los equipos en el campo

Alineaciones:

Cala D’or: Gerardo Plaza, Alejandro Cortes, Andres Carrascosa, Thiago A Barros Cordeiro Zibaia, Ricardo Palau, Toni Adrover, Noe Megias y Nicolas Reboreda.

Sustituciones: Cristian Amador, Raul Manuel y Joan Adrover

Petra: Adria Vanrell, Marta Romero, Àngel JimÉnez, Gerard Enseñat, Marti Santandreu, Sebastia Quetgles, Rafel Pascual y Miquel Angel.

Sustituciones: Iker Castro, Miquel Riera, Antoni SansÓ y Yassin Allali

Goles: 1-0 Nicolas Reboreda (min 9)

Árbitro: Bladimiro Garcia Fernandez. Abans del partit ha fet una xerrada enriquidora als jugadors que estaven a punt de sortir al terreny de joc. Bona actuació, sense cap tipus de problemes.

Comentario:

Partit molt equilibrat amb un resultat molt ajustat gràcies al gol marcat per Nico Reboreda aprofitant l’assistència de Richy Palau a la treta d’un corner al primer quart.

Ha estat el partit del debut de Tiago a l’equip local. Després de quatre jornades disputades el porter del Cala d’Or Gerardo Plaza és l’únic que no ha encaixat cap gol, gràcies a la bona tasca defensiva de l’equip.

La propera jornada divendres el Cala d’Or visitarà el Felanitx,un dels equips més forts de la categoria; mentre la U,E, Petra rebrà Es Pla A, un altre dels candidats al títol.

Matias Adrover para Fútbol Balear.
Fotos de Rafa Garrones para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.