Eivissa acull unes jornades de tecnificació per a entrenadors de futbol i futbol sala

jornades de tecnificació per a entrenadors de futbol i futbol sala

Aquest divendres 22 i dissabte 23 de setembre, Eivissa acollirà unes jornades de tecnificació per a entrenadors de futbol i futbol sala, organitzades per la Federació de Futbol de les Illes Balears, el Comitè Balear d’Entrenadors de la Federació i el Consell Insular d’Eivissa.

Pel seu contingut, aquestes jornades interessaran especialment a qui tingui el carnet d’entrenador de futbol o futbol sala, però la participació és oberta a tot aquell qui vulgui participar. Així, el divendres 22 de setembre, entre les 16.30 i les 21 hores, al Centre Cultural de Jesús es celebraran les classes teòriques, mentre que dissabte 23 entre les 9.30 i les 11.30 hores es desenvoluparà la classe pràctica al camp de futbol de Can Misses. La inscripció és gratuïta.

Els ponents d’aquestes jornades són Juanjo Vila, entrenador nacional de futbol i director de la revista ‘Fútbol táctico’, Gari Fullaondo, exdirector de metodologia de l’Athletic de Bilbao i director del programa ‘Kinet Sport’, i Mikel Echarri, entrenador nacional de futbol i exdirector esportiu de la Real Sociedad.

“La insularitat és un handicap que pateixen els entrenadors de les Pitiüses que volen assistir a cursos de tecnificació, per això és tant important que es puguin celebrar jornades com aquestes a Eivissa” ha declarat el director insular d’Esports i Joventut del Consell d’Eivissa, Fernando Gómez, qui ha agraït “la col·laboració de la Federació de Futbol de les Illes Balears per la seua bona disposició en impulsar aquest tipus d’esdeveniments”.

Per la seua banda, el delegat a Eivissa i Formentera del Comitè Balear d’Entrenadors de la Federació, Tolo Darder, ha remarcat la importància de “la formació dels entrenadors perquè ells, alhora, puguin formar als jugadors”. Darder ha recordat que tots els entrenadors assistents rebran un diploma del Comitè Nacional d’Entrenadors que acrediten les hores realitzades, i que això servirà per tenir punts per obtenir el UEFA Pro Licence.

Noudiari.es

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.