Feliç estrena

Juvenil CCE Sant Lluis

El Juvenil es va estrenar a la pretemporada amb victòria per tres gols a un davant el CD Menorca B. Els gols de Raul Previ i Joan Olives a la primera part, va permetre als de Moyano imposar al seu rival i iniciar els partits no oficials de la millor manera possible.

L’encontre va començar amb una fase on cap dels dos equips es feia amb el control del joc. D’aquesta manera, el domini altern va propiciar que els blaus tingués diverses ocasions consecutives.. La primera d’elles, una vaselina de Raul Previ al minut 3 que el porter va veure passar sobre ell la pilota de manera sensacional mentres es dirigia al fons de la xarxa, 1-0.El gol donar força als de Moyano pero feia que el seu rival no es desespares amb el pas dels minuts. Apunt d’acabra la primera part, un xut creuat des de la frontal d’area de Joan Olives feia que el 2-0 pujés al luminos.

Després del pas per vestidors la dinàmica del partit no va canviar. El CCE Sant Lluís es va imposar i va aconseguir tenir més el domini de la pilota. Aquest maneig i possessió de la pilota va provocar que els visitants donessin un pas enrere i repleguessin les seves línies en defensa. D’aquesta manera, les oportunitats van augmentar per als locals i una ràpida transició del conjunt blau va permetre al 3-0 i la sentencia definitiva. El tant visitatant a les acaballes del partit no va fer mes que maquillar el resultat final fin a deixar-lo amb un clar 3-1 per els locals.

Primer partit i primera victòria per als lluissers davant un CD Menorca B que va plantejar un partit aguerrit i disputat fins als instants finals.