Noves incorporaciones del CE Campos

Dani Pascual

La secretaria tècnica, poc a poc i amb bona lletra, està fent la seva feina i ja podem anunciar noves incorporacions.

Es tracta de Javi Juliá, jugador que pot jugar en diferents posicions i que ha desenvolupat la seva carrera en diferents equips, com l’Esporles. També hem d’afegir a la línia defensiva a Xavi Adrover, central format a la casa i que després de passar per s’Horta, torna al Campos per ajudar i sumar a aquest nou projecte de Tomeu Obrador. I com ja vàrem assenyalar, Dani Pascual que s’incorpora a la plantilla campanera.

I en la línia d’atac s’incorpora Miquel Àngel Bermúdez, que després d’acabar la temporada a l’Espanya de Llucmajor, retorna al Club vermell per fer front a aquesta nova temporada, juntament amb Bryan Hurtado, que després de guanyar minuts d’experiència a la categoria, aportarà la seva qualitat en el centre del camp. Formaran part de la plantilla campanera jugadors que pugen del juvenil, com Jose Vanrell, Phil Bronner, Tomás Garí, Adrià, Sebas Mercadal i Toni Vall.

La secretaria tècnica no atura i seguirà fent feina per donar al míster allò que necessita i s’esperen noves incorporacions.

 

 

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.