Cena de final de temporada del CE Campos

Final de temporada del Campos

El CE Campos va dur a terme el dissabte, 17 de juny, el sopar final de temporada de tot el futbol base, des de l’escoleta fins a l’equip juvenil.

El sopar es va dur a terme a la pista coberta de les instal·lacions municipals, fet que volem agrair a l’Ajuntament de Campos, que una vegada més va voler col·laborar amb el nostre Club.

Va ser una vetllada molt agradable on tots els integrants de la família campanera varen poder gaudir de la festa. Durant l’acte es varen fer diferents parlaments per part del Coordinador, Tomeu Obrador, resaltant la gran feina feta per tots els equips, on tots han assolit els objectius marcats a principi de temporada, havent de resaltar els prebenjamins de segon any d’en Toni Roig i Guillem Fluxá, que es varen proclamar campions del seu grup, i de l’equip cadet, del mateix Tomeu Obrador, ajudat per Blai, Txiqui i Andreu Prohens, que s’han proclamat campions del seu grup de segona regional, assolint l’ascens a primera per a la propera temporada. I seguint en la mateixa línia, el President, Pep Vanrell també va alabar la feina feta per tots i va anirmar a seguir en la mateixa línia de feina.

La festa va acabar amb l’entrega a tots els jugadors d’una foto individual i d’equip, així com amb una rifa de diferents premis atorgats per col·laboradors desinteressats de negocis de Campos, als quals volem agrair la seva aportació.

Es posa punt i final a la temporada 2016/17, encara que això no atura i ja s’està fent feina en la temporada 2017/18.

 

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.
Fotos de Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.