Crónica Femenino Reg. Mallorca: PÒrtol 4 – 3 Bunyola Club de Futbol

PÒrtol: Helga Millan, Anais Balduz, Catalina Serra, Rocio Rosado, Francisca Gil, Sonia Moya, Raquel Oliver, Catalina Maria Morro, Maria C Colomar, Itziar Perez y Silvia Bosa.

Sustituciones: Marina Sureda por Silvia Bosa (min.56) y Olga Lopez por Raquel Oliver (min.66)

Bunyola Club de Futbol: Maria Antonia, Stina Ulrika, Magdalena Mateu, Cristina Rios, Maria Serrano, Esperanza Cañellas, Agueda Catalina, Marta Mascaro, Irene Oliver, Paula Bosch y Rosa Magdalena.

Sustituciones: Aina Torrens por Agueda Catalina (min.62) y Carmen Cañellas por Irene Oliver (min.70)

Goles: 1-0 Sonia Moya (min 3), 2-0 Sonia Moya (min 44), 2-1 Marta Mascaro (min 45), 2-2 Marta Mascaro (min 55), 2-3 Maria Serrano (min 58), 3-3 Sonia Moya (min 70) y 4-3 Catalina Maria (min 90)

Árbitro: Jose Manuel Muñoz Garcia.

Tarjetas: Stina Ulrika (amarilla, min 61), Paula Bosch (amarilla, min 65), Cristina Rios (amarilla, min 86), Jaume Borras (amarilla, min 90) y Cristina Rios (amarilla, min 90) para el Bunyola Club de Futbol.

Partit jugat al migdia de diumenge a Portol. L equip local molt motivat per rebre a les líders i el Bunyola amb moltes baixes.
Primera derrota de les Bunyolines a la lliga que ha arribat a un camp on no era inesperat que es pogués produir.
El partit ha estat de domini altern. I també de alternances al marcador.
Ha començat molt fort L equip local que ha arribat a guanyar 2 a 0. Al descompte de la primera meitat escurçava distàncies Marta.
A la segona part L equip de Bunyola ha sortit a per totes i ha remuntat el partit. Posant se 2 a 3. Destacar els dos gols, un de Marta a passada de Laura i el de Marí.
Les bunyolines pareixia que sentenciar i en ja que han tancat a les locals i han fer un pal i un travesser a més de unes quantes ocasions de gol clares. Però han perdonat i el Portol a revisicolat empatant de penal.
Als darrers minuts atacs constants de ambdós equips.  Hagués pogut marcar qualsevol però quan passaven dos minuts del temps reglamentari, a la treta de un córner inexistent el Portol ha fet el 4 a 3 definitiu.
Molt bon partit de totes les jugadores. Molt lluitat per tots dos equips. Tal vegada el més just hagués estat un empat, però tampoc és injust que hagui guanyat un dels dos equips, ja que tots dos han cercat el 3 punts en tot moment.