Crónica Juvenil DH: Damm 2-0 Ferriolense

La Damm vence al Ferriolense

Alineaciones:

Damm: Àlex, César, Salva, Castanyer, Baró (Llinares min.88), Sebbeh (Pujadas min.88), Sergio (Pena min.58), Acedo, Recort (Isono min.69), Caballé, Nolla

Ferriolense: José Alfonso, Navarro (Barrado min.73), Álex, Aitor, Hernández, Marín (Borras min.56), Delgado (Jimenez min.63), Carlos, Tovar, Munar, Trobat (Romero min.46)

Goles: 1-0 min.40 Nolla, 2-0 min.89 Caballé.

Arbitro: Raúl Calle Martinez. asistido en las bandas por Gonzalez Ferrer y Ruiz Lucas.

Tarjetas: Amarillas para Trobat, Garcia, Munar y Borras por el Ferriolense

Comentario:

David M. Guarné

Als de Roger, que avui han generat moltes ocasions, se’ls ha resistit el gol fins als darrers minuts de cada part. Tot i haver perdonat, finalment els cervesers han aconseguit el gol de la tranquil·litat per estalviar-se el patiment del temps de descompte.

A la primera part, el Juvenil A ha imposat el seu domini en la possessió, en el futbol i en les ocasions. Amb un Ferriolense tancant files, els de Roger han tingut facilitat per superar les línies rivals i moltes dificultats per culminar les ocasions de gol. Tant per les bandes com per l’eix central, els davanters cervesers ho han provat de moltes maneres. Acedo s’ha trobat amb José Alfonso, el porter rival, i Caballé i Recort han vist com les seves rematades sortien desviades. El Ferriolense també ha disposat d’ocasions, intentant agafar desprevingut el Juvenil A amb transicions ràpides, però Àlex ha aturat el xut més perillós dels illencs. Finalment, Nolla ha aconseguit col·locar una rematada ajustada al pal dret de la porteria ferriolenca per fer el primer gol dels de Roger.

A la segona part, el Juvenil A ha vist com un cop i un altre la pilota es resistia a entrar. Nolla, que ha arribat a situacions de gol amb molta facilitat, no ha aconseguit culminar cap altre gol i Caballé ha vist com li treien sota pals un xut amb el porter venut. A mesura que se succeïen els minuts i les ocasions no premiaven el bon joc cerveser, els de Roger han anat perdent l’ordre i el Ferriolense ha començat a guanyar terreny. Els dos centrals, Salva i Castanyer, han estat molt hàbils en la correcció per deshabilitar els contraatacs més clars del Ferriolense. Quan ja semblava que s’anava a patir en els minuts de descompte, una rematada de César refusada pel porter ha anat a parar als peus de Caballé que, traslladant tota la ràbia per les ocasions fallades a la pilota ha perforat la porteria ferriolenca amb un obús imparable en el 89. Els illencs encara han disposat d’una ocasió que ha salvat Àlex amb grans reflexos.

Els cervesers tornen a sumar i no deixen que s’escapi un partit en què, un cop més, s’arribava al tram final amb poc avantatge pel bon futbol desplegat.

 

Redacción
CF Damm

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.