Carta de dimisión de Juan Luis Pons, vicepresidente del CD Alcudia,

Joan Lluís Pons Colomer

A LA JUNTA DIRECTIVA DE LA UNIÓ ESPORTIVA ALCÚDIA

Per la present pos en coneixement de la Junta Directiva de la Unió Esportiva Alcúdia que després de 10 anys formant-hi part d’aquesta Junta i després de 8 anys com a vice-president del club present la meva dimissió irrevocable.

Les circumstàncies actuals m’impossibiliten continuar exercint les meves responsabilitats de vicepresident i membre de la Junta. Durant aquest temps he fet tot el que he sabut i pogut perquè la Unió Esportiva Alcúdia anàs endavant. Sempre m’ha mogut el doble desig d’aconseguir èxits esportius i dinamitzar l’esport base del nostre poble. Crec que la nostra entitat juga un paper de gran rellevància a la vida col·lectiva d’Alcúdia i per això he intentat aportar el meu granet d’arena.

Han estat anys de feina i compromís. Només puc expressar el meu agraïment a tots els que durant aquest temps, de forma desinteressada i generosa, han volgut ajudar a que el nostre projecte anàs per amunt. La vida dona moltes voltes i té moltes etapes. Ara, per jo, és el moment de tancar una etapa. Només esper haver estat útil i veure una Unió Esportiva Alcúdia plena de sentit i de força al servei dels nostres joves i de la seva massa social.

Alcúdia, 13 de febrer de 2017.

Joan Lluís Pons Colomer.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.