Crónica 2ª División: CF Reus Deportivo 1-1 RCD Mallorca

El Reus mereix més davant un Mallorca que també ha acabat amb deu jugadors, després de les expulsions de Jorge Díaz i Saul

El Mallorca empata en Reus

Alineaciones:

Reus Deportivo: Edgar Badía, Atienza, Ángel Martínez, Campins(David Haro min.85), Olmo, Díaz, Querol,(Fran Carbià min.74) López Garai, Miramón(Víctor sila min.69), Ramón Folch, Máyor.

RCD Mallorca: Cabrero, J. Rodríguez, Juanjo, Saúl, Héctor Yuste, Juan Domínguez, Moutinho, Lago Junior, James(Sasa Zdjelar min.60), Álex Vallejo(Pleguezuelo min.88), Lekic(Óscar Díaz min.71).

Goles: 0-1 Lekic min.17, 1-1 Máyor min.76

Árbitro: Pedro Jesús Pérez MOntero asistido en bandas por Alfonso Hernández Labella y antonio R Martínez Moreno del comité territorial andaluz.

Tarjetas: Roja a Díaz min. 65 por el Reus Deportivo y amarillas a Saúl min.39, Héctore Yuste min.43, Lekic min.61, Saúl min.67 y Roja min.67

Incidencias: Partido jugado en el Estadi Camp Nou Municipal de Reus ante 3.863 espectadores.

Comentario:

El CF Reus no ha pogut passar de l’empat davant el Mallorca (1-1) tot i gaudir d’ocasions en el tram final del partit, on ha estat el clar dominador. Els de Natxo González s’haurien pogut avançar en el marcador si Miramón hagués transformat un penal provocat per David Querol, després d’aprofitar una errada de Yuste dins l’àrea visitant. Cabrero ha endevinat la intenció del jugador reusenc i, poc després, ha tornat a tenir una intervenció providencial a xut del mateix Miramón, evitant el gol dels locals.

Com acostuma a passar, de les ocasions del Reus s’ha passat al gol del Mallorca. Lekic ha avisat amb una rematada espectacular de tissora des de l’àrea gran, que Badia només ha pogut seguir amb la mirada abans que l’esfèric s’estavellés al pal esquerre de la seva porteria. Pocs minuts després, una altra vegada el mallorquinista s’ha plantat sol davant Edgar Badia, que es quedava a mitja sortida i era superat pel davanter serbi amb un xut ras. El gol visitant ha refredat els ànims i el joc del Reus, que no disposaria d’una altra bona ocasió fins a la rematada d’Atienza, després d’un córner perfectament executat per Querol, que Cabrero aturava amb una altra intervenció extraordinària.

A la represa el Mallorca ha fet un pas enrere deixant la iniciativa als de Natxo González, que no aconseguien generar perill i veien com en un contracop, Moutinho enviava la pilota al pal i estava a punt de sentenciar. Poc després, Jorge Díaz ha vist la vermella directa per protestar una falta al mig del camp, deixant al seu equip amb deu i amb el marcador en contra. La inferioritat numèrica, però, ha durat ben poc. Saúl veia la segona targeta groga després d’una falta a Querol i tornava a igualar les forces.

L’entrada de Vítor i Fran per Miramón i Querol ha canviat el panorama del partit. El portuguès ha oxigenat l’atac dels roig-i-negres i, precisament Fran, ha estat qui ha assistit Máyor per engaltar un fort xut que, aquest cop, no ha pogut aturar Cabrero. El gol de l’empat ha esperonat al Reus, que s’ha bolcat en atac. Haro ha entrat per un inspiradíssim Campins, que ha acabat amb problemes físics. Fran, a passada de Vítor i Olmo, després d’un mal rebuig del porter visitant, han estat a punt d’aconseguir la remuntada, però no ha estat així.

El Reus acaba la jornada en 9a posició, amb 31 punts i jugarà dissabte vinent davant el Mirandés a les 18:00 hores.

Redacción
cfreusdeportiu.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.