Reflexió fútbol preferent, UD Petra – CDA Llubí

CDA Llubi

Bon vespre soc el president del CDA Llubí, Miquel Perelló.

Volia fer una reflexió del partit del UD Petra-CDA Llubí.

En primer lloc demanar disculpes al Petra pels incidents que s’han produït a la grada arrel d’una jugada.Crec, i estic xerrant com aficionat, que aquestes situacions no afavoreixen per res a la pràctica del futbol. Vull reflexionar públicament, perquè crec que dir denunciar no seria dient.

En aquest partit a una jugada s’han produït,crec que des del meu punt de vista i de la major part del públic, tant del Petra com del Llubí, unes mans voluntàries dins l’àrea del Petra que l’arbitre i els seus dos assistents han obviat. Aquí és on vull fer la reflexió, i no deman que es canviï cap resultar, l’únic que vull criticar és que els arbitres tenen una responsabilitat i per això entenc que cobren, tambe,i vull dir a favor seu que no les ajuden gens a fer la seva feina. Però l’únic que deman es que també tinguin una poc de valentia i molta humilitat i que si veuen que s’han equivocat, no dic que rectifiquin llavors del partit ja que no es possible, però si que demanaria que fossin més valents i que com a minim fessin us de la seva responsabilitat i acceptessin la seva equivocació en vers de llavors despetxarse a gust damunt l’acte.

Ara si que vull xerrar con a president i vull denunciar públicament que aquestes situacions a clubs com el nostre i com molts altres, ens perjudica molt, econòmicament però sobre tot anímicament. Perquè consider que es juga amb la il·lusió i els sentiments de dites institucions, i això a aquest nivell és molt important ja que llavors no pots comptar amb jugadors importants crec que no es pot obviar que tots els jugadors,i en aquest cas estic xerrant del CDA Llubi, jugan perque els agrada i per disfrutár , no ni ha cap que cobri un euro i aquestes situacions tiren per terra molta feina feta durant tota la setmana per aixo estic xerrant d’aquesta impotència dels jugadors, cos técnic i directiva.

Salutacions.

 

 

 

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.