Atlètic Balears – Constància, avui a Son Malferit

Trofeo Nicolas Brondo

El camp de Son Malferit es vestirà de gala aquest diumenge per acollir la presentació de l’Atlètic Balears 2016-2017. L’equip de Christian Ziege s’enfrontarà el Constància d’Inca (20.00 hores) en partit corresponent a la 48ª edició del trofeu Nicolás Brondo. Serà el darrer assaig, la darrera prova, per a l’equip blanc i blau abans de començar la Lliga de Segona B. Tot i que es probable que el tècnic alemany de l’Atlètic Balears faci jugar la totalitat de la plantilla, tampoc no es descarta que mostri l’onze tipus de la anomenada competició de la regularitat. Només Guasp arrossega unes lleugeres molèsties físiques.

S’espera una molt bona entrada de públic. I es que la entitat blanc i blava somnia, un any més, en un ascens que ompliria de goig una afició fidel i que respon satisfactòriament a la crida per augmentar el numero d’abonats. L’encontre servirà per estrenar el nou equipament de l’Atlètic, dissenyat especialment per celebrar el 75 aniversari del club. Abans del xoc es farà la presentació de la plantilla ‘balearica’.
Ple de VIPs a la llotja

La llotja de Son Malferit estarà a vessar. Tenen previst assistir al partit el director general de Relacions Institucionals del Govern de les Illes Balears, Josep Claverol; el vice conseller executiu de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca, Francesc Miralles Mascaró; el president de la FFIB, Miquel Bestard; el vicepresident, Manolo López Lacal; el secretari, Manolo Bosch; el president del Comitè d’Àrbitres de futbol, Bartomeu Riera Morro, entre d’altres.

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.