El CE Campos continúa treballant per dissenyar una bona plantilla que es posi a les ordres de Joan Mas

Juan Mas con baba

Podem anunciar quatre noves incorporacions.

En primer lloc, el que serà un puntal a la defensa de l’equip campaner. N’Andrés Nicolau, conegut com a Nico. Central amb gran experiència a la categoria i amb una valúa més que demostrada als diferents equips als que ha jugat. Serà la seva segona experiència a Campos, després d’haver-hi jugat durant una temporada ja fa uns anys. Jugador que de ben segur serà molt important i que com deim, aportarà el seu saber i les seves qualitats per formar una bona defensa.

Després podem anunciar la incorporació de Toni Peña, porter provinent de S’Horta i que després d’uns anys a l’equip assenyalat pega el bot a la categoria de Tercera divisió, on esperam i desitjam pugui dur a terme una extraordinària temporada i demostri les seves grans qualitats.

En tercer lloc, la incorporació de Manuel Diop, conegut com a Babacar i que després de jugar un any per la banda del Collerense, torna a Campos on ja va jugar els seus darrers anys de juvenil. Jugador jove, polivalent i físicament ben dotat i que esperem pugui mostrar el seu bon joc per la banda dreta del CE Campos.

I ja per acabar, assenyalar la incorporació de Raúl Fernández, que després d’un any sense jugar, degut a una lesió, torna amb tota la ilusió per jugar, tan en una banda com a l’altra de la defensa, per donar seguretat defensiva a l’equip de Joan Mas.

El Club, la secretaria tècnica, continúa treballant per anar satisfent les necessitats que té l’entrenador per formar un bon grup.

 

Biel Sastre para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.