Dos infants de les Balears participaran al cinquè torneig de futbol ‘Diabetes Cup’ de Madrid

Lorena Ortega jugadora del Estudiantes

-Lluc juega con el Club Santa Catalina Atlético de Palma ,  es del año 2005 y la próxima temporada jugará en la categoría Alevin Preferente.

-Lorena jugara la próxima temporada en el Club Sporting  Sant Marçal de Marratxi , es del año 2004 y la próxima temporada jugara en la categoría de infantil de primer año.

El jurat de la cinquena edició de la ‘Diabetes Cup’ Espanya ha anunciat els 80 nins i nines d’entre 8 i 12 anys seleccionats per participar en el torneig de fútbol organitzat per la farmacèutica Lilly, amb l’aval de la Federació Espanyola de Diabetis (FEDE).

En Lluc i na Lorena són els infants de les Balears que viatjaran a Madrid i representaran a les Illes, en formar part dels 10 equips de vuit jugadors que disputaran el campionat. Aquest se celebrarà el cap de setmana del 18 i 19 de juny a la Ciutat del Futbol de las Rozas de Madrid, lloc de concentració de la Selecció Espanyola de Futbol, i persegueix la normalització social de la diabetis fomentant l’intercanvi d’experiències. L’objectiu és que els participants «comprenguin millor la seva patologia i aprenguin a superar els seus límits».

El projecte ‘Diabetes Cup’

Segons Teresa Millán, directora d’Assumptes Corporatius de Lilly Espanya, «la ‘Diabetes Cup’ va néixer com el primer torneig nacional de futbol dirigit a nins i nines amb diabetis. Després de cinc edicions, s’ha consolidat com una iniciativa única per fomentar hàbits de vida saludable entre els nins a través de la integració de l’esport en la seva vida diària i la planificació sana i equilibrada dels menjars».

 

 

Lluc jugador del Santa Catalina At.

 

 

 

 

 

 

Lorenzo Ortega para Fútbol Balear.

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.