Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 2 CF Sporting de Mahon

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Antoni Vinent, Julian Garcia, Diego Gonzalez, Carlos Stainer y Alberto Salvador.

Sustituciones: Bruno Emendatori por Diego Gonzalez (min.45), Zouhir Essounani por Rafael Moreno (min.63), Juan Sola por Carlos Stainer (min.63), Ricardo William por Antoni Vinent (min.74) y Jose Esteban por Alvaro Rotger (min.78)

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Oscar Pons, Miguel Angel, Miguel Capo, Helenio Olives, Santiago Cabiro, Gabriel Llabres, Gabriel Villalonga, Albert Segui, Franco Gaunas y Ivan Guzman.

Sustituciones: Ruben Ferra por Albert Segui (min.59), Sergio Coto por Franco Gaunas (min.68), Juan Sebastian por Santiago Cabiro (min.76) y Juan Javier por Miguel Angel (min.88)

Goles: 0-1 Franco Gaunas (min 23) y 0-2 Ruben Ferra (min 88)

Árbitro: Antonio Pons Mascaro. asistido por Jose Albiol Payeras y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Carlos Stainer (amarilla, min 29), Alvaro Rotger (amarilla, min 38), Isaias Pons (amarilla, min 38), Julian Garcia (amarilla, min 66), Alberto Salvador (amarilla, min 87) y Isaias Pons (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Juan Sebastian (amarilla, min 82) y Oscar Pons (amarilla, min 89) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

En una trobada gairebé sense ocasions de gol en ambdues àrees i que es va decidir des dels onze metres ha deixat a l’equip de Moyano amb una altra derrota en el seu casiller, la segona consecutiva, i permet al CF Sporting de Mahón seguir el camí del CE Alaior per poder conquerir la lliga Regional.

El partit, marcat per la primera pena màxima, molt discutida pels locals ja que es produeix fora de l’àrea, canvi el guió de la trobada que fins al moment estava sent de molta por a perdre de dos i que no va tenir dominador clar fins a l’esmentada pena màxima.

Els primers instants van ser de respecte entre uns i altres intentant minimitzar els errors per no donar vida al seu rival, poc presència a prop de la dues metes i molt migcampisme que originava molt toc però poca profunditat. Els locals, que realitzaren un molt bon partit durant els 90 minuts no van trobar el premi del gol en les poques ocasions de què va disposar, l’entramat defensiu maonés i el replegament intensiu en camp propi dificultava l’arribada a la meta del porter visitant.

Al minut 23, en un servei de banda a favor dels de Moyano al centre del camp va originar un error rere l’altre en defensa que acaba amb Alvaro intentant refusar l’esfèric i Cabiro a terra, el col.legiat, molt discutit pels dos equips durant tot el partit, decreta que el contacte havia estat a l’interior de l’area, la plantilla lluissera no va entendre el mateix i la pilota va acabar en els onze metres amb Gaunas preparat per batre Cris, no va poder en aquesta ocasió el porter lluisser endevinar el llançament del davanter sportinguista, 0-1 i minut 21.

A partir del gol, els sportinguistes van seguir amb la seva tasca defensiva i buscant la contra per sentenciar, els de Moyano per la seva banda van començar a partir d’aquest moment a ser amos del esfèric i tan sols cinc minuts després van aconseguir trepitjar àrea en una jugada on tot l’equip entra en contacte amb el baló però el centre de Juli des línia de fons va marxar fora. Al minut 27 va arribar l’ocasió més clara dels nostres en tot el partit, una falta centrada a 25 metres de la meta de Triay acaba amb Manu arribant sol sense marca a la rematada però no aconseguir impactar amb el baló amb tot a favor per empatar el partit.

Passada la mitja hora, arriba una altra jugada polèmica, en aquest cas en el àrea sportinguista, un servei de banda llarg de Manu que buscava el salt i el cap de Rafa era refusada per Meliton amb dos defensors maonesos sobre el central lluisser que li van impossibilitar tan sols aixecar els peus de terra en un penal clar que el col·legiat a pocs metre de distància i sense cap jugador que li impedís la visió decidir no entendre com a pena maxma, protestes dels nostres i amonestacions diverses per part del col·legiat.

En una jugada gairebé sense perill de Bili, el davanter visitant es treguer un xut des de la línia de porta com unic recurs, el baló després d’impactar amb el travesser botar a pocs metres de la línia de gol, massa càstig estaven patint els nostres.

En el segon temps, a diferència de la setmana anterior, els locals van sortir igual d’enxufats que durant el primer temps però sense poder superar el núvol de cames dels d’Adriano Garcia que es trobaven en camp propi. Els minuts anaven passant i tots dos tècnics van començar a moure les seves banquetes, el tècnic basc va introduir més velocitat en atac, Ricky i Zouhir van entrar per Stan i Toni Vinent respectivament, però, els sportinguistes seguien defensant amb rigor tàctic i molts homes, el partit estava en un puny.

En el minut 85 i en un altre error dels locals, Isaias va cometre una clara pena màxima sobre Bernal, ocasionant  la segona targeta groga per al capità lluisser que li va valer l’expulsió. L’encarregat d’executar la segona pena màxima va ser Ferra, que de nou va tornar a enganyar Cristian per sentenciar el partit i atorgar els tres punts per als de Adriano Garcia.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.