III Torneig de Pasqua Futbol Base de Campos – Memorial Llorenç Lladó

.

Durant els dies 24, 25 i 26 de març es durà a terme una nova edició del Torneig de Pasqua Futbol Base de Campos que ja sumarà la tercera. Aquest torneig, serveix a la vegada, per tenir present la figura de Llorenç Lladó, que sempre i des de ben petit va estar vinculat al CE Campos, començant com a jugador fins a directiu en el moment en què ens va deixar.

El Torneig contarà amb equips de les categories prebenjamí, benjamí, alevì i infantils, tan en la modalitat de F7 com de F11. Enguany s’acostaran fins a Campos equips de Clubs com Es Pla, Athlétic Marratxí, Barracar, Sporting Sant Marçal, Ses Salines, Felanitx, Àgora Sports Club, España, Cala d’Or, Binissalem, Santa Catalina Atlético, Penya Arrabal i Bellver Palma,així com els diferents equips del CE Campos. Evidentment agrair la presència de tots aquests equips.
L’estructura del Torneig está definida en grups de quatre equips, que juguen semifinals, jugant els guanyadors la final i els altres, el tercer i quart lloc, ambdós partits amb una durada molt semblant a l’oficial i jugats amb un període de descans on una altra categoria juga els seus partits. D’aquesta forma, facilita que els equips només s’hagin de desplaçar un sol cop al Municipal de Campos.
Agraïr com sempre la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Campos.
Esperem que una vegada més el Torneig sigui un èxit, que segur que ho serà.

CE Campos

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.