Primer Torneig de Nadal RCD Mallorca – Clubs de conveni

Primer Torneig de Nadal RCD Mallorca – Clubs de conveni

Diumenge que ve 27 de desembre el Real Mallorca al costat de la Fundació Reial Mallorca organitza el primer torneig de Nadal del club. El torneig se celebrarà a Son Bibiloni i reunirà a més de 500 nins de les categories prebenjamines, benjamins, alevins i infantils de les Escoles Real Mallorca i els clubs de conveni.

La jornada es divideix en dues parts: al matí es disputarà el torneig de les categories pre benjamins i benjamins, i a la tarda dels alevins i infantils. Tots els partits es jugaran al camp 1. Els partits de la fase de grups duraran 15 minuts i no hi haurà possibilitat de canvis, només en cas de lesió. En les semifinals i la final es jugaran 2 temps de 20 minuts cadascun i en cas d’empat es tiraran 3 penals.

Els partits del torneig matinal comencen a les 9 del matí. En la categoria Pre Benjamí participaran els equips del Joventut Són Oliva, Santa Mònica, Margaritense, Valldemossa, La Salle, Poblense, Sant Francisco, Son Caliu, Madre Alberta, Santa Ponça, Penya Arrabal i una selecció del Real Mallorca.

Els equips jugaran una primera fase de grups (A, B, C, D). Les semifinals es jugaran a les 12h i la final a les 12:45h.

En la categoria Benjamí participaran els equips del Sant Francisco, Madre Alberta, Can Picafort A, Son Caliu A, Penya Arrabal A, Poblense A, Rcd Mallorca B, Santa Mònica A, Margaritense A, Valldemossa A, Son Oliva i Santa Ponça. Els equips jugaran una primera fase de grups (A, B, C, D). Les semifinals es jugaran a les 12h i la final a les 12:45h.

Els partits del torneig de l’horabaixa comencen a les 16h.

En la categoria Aleví participaran els equips del Sant Francisco, el RCD Mallorca A, Can Picafort, Santa Ponça, Santa Mònica A, Margaritense, Son Caliu A, Penya Arrabal A, Poblense A, Valldemossa, Madre Alberta i Son Oliva. Els equips jugaran una primera fase de grups (A, B, C, D).

Les semifinals es jugaran a les 18h i la final a les 18:45h.

En la categoria Infantil participaran els equips del Sant Francisco A, RCD Mallorca A, Penya Arrabal A, Poblense A, Son Caliu A, Margaritense A, Santa Catalina A, Son Caliu A, Valldemossa, Sollerense A i Joventut Son Oliva.

Els equips jugaran una primera fase de grups (A, B, C, D). Les semifinals es jugaran a les 19h i la final a les 19:30h.

RCDM

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.