Nico López: “Donarem el màxim per la nostra afició”

Nico López, eufòric després de la victòria davant l’Olot

El míster ha atès avui matí la pàgina oficial i ha enviat un missatge clar a l’afició

Nico López ja prepara el partit de diumenge davant l’Atlètic Balears, el derbi balear de la Segona B. L’inquer ha parlat clar del vestidor i el rival, a més d’enviar un missatge a l’afició. Recordem que els llosetins marxen últims a la classificació i tenen enfora la permanència. No obstant això, una victòria serviria d’estimulant i una dosi de confiança vital per a les opcions del Llosetense. A davant, però, hi haurà un rival en majúscules, un dels ‘cocos’ de la competició, que ja ha deixat clar que no es poden cometre més errors.

Vestidor

El tècnic blanquinegre ha explicat que “el vestuari està content i amb ganes que arribi diumenge”, si bé la victòria de l’Olot va aportar confiança als jugadors. “Serà un dia que acompanyarà, esperam un gran ambient”. Així és, el club ja ha posat a la venda les entrades i s’espera un desplaçament important des de Son Malferit, a més dels socis llosetins i els no socis. Es Puig reviurà un ambient similar al del San Pedro a la fase d’ascens, fa ara 6 mesos.

Repte personal

Per a Nico López en el partit davant l’ATB hi ha més que 3 punts en joc. El seu passat blanquiblau i la seva darrera experiència varen deixar un gust agredolç. La relació amb l’afició és immillorable, però amb la directiva va deixar molt a desitjar. “M’ho prenc com els jugadors, amb il·lusió. Crec que ens jugam més que ells”. D’aquesta manera, l’entrenador ha evitat entrar en polèmiques i s’ha centrat amb allò purament esportiu.

El rival

Parlam d’una diferència important quan comparam ATB i Llosetense. En pressupost i en plantilla, quasi no hi ha color. Però el futbol ja ens ha demostrat que no valen els doblers ni els favoritismes, sinó la feina diària i creure. D’això en saben molt a Lloseta. L’ascens ha servit per valorar-ho de bon de veres. “Tenen molta qualitat individual i equip per estar en posicions capdavanteres”. Nico López ha estudiat el rival, però reconeix que el canvi d’entrenador ha desconcertat, ja que les referències que es tenen vénen de Gustavo Siviero.

“Sabem com els hi hem de jugar”. El tècnic inquer ja sap com ha de plantejar el partit. No obstant això, la presència o no de Chando i Casares influirà en un possibe canvi de decisió. “Tot dependrà de la presència d’ells dos, perquè passen de jugar amb dos davanters a jugar amb un i mig”, ha assenyalat.

Missatge a l’afició

No ha faltat la crida a tots els llosetins i aficionats del Llosetense. “Els necessitam més que mai i que, com sempre, ens animin; nosaltres donarem el 100% per ells”. Ja ho sabeu, diumenge no només juguen els jugadors!

Llosetense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.