Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Binissalem «B» 7 – 0 Pollença I Port Atº

.

Binissalem «B»: Melcior Fiol, Josep L Llabres, Tomeu Beltran, Miquel Sampol, Raul Collado, Josep Bennasar, Marc Arrom, Alex Martin, Joan Company, Pere Pons y Daniel Vallori.

Sustituciones: Jaime A Mateu por Melcior Fiol (min.50), Jaume Flores por Miquel Sampol (min.50), Antoni Crespi por Alex Martin (min.50) y Benito Fuertes por Marc Arrom (min.53)

Pollença I Port Atº: Adriano Patti, Juan M Perez, Pau Fuster, Juan Palomar, Alvaro Sierra, Antoni Bisanyes, Pau Pons, Juan Antonio, Miguel A Palacios, Francisco Dominguez y Alejandro Garcia.

Sustituciones: Carlos M Caballero por Adriano Patti (min.41), Pere Reynes por Alejandro Garcia (min.41) y Agustin Corro por Pau Fuster (min.62)

Goles: 1-0 Raul Collado (min 2), 2-0 Joan Company (min 13), 3-0 Daniel Vallori (min 22), 4-0 Joan Company (min 49), 5-0 Pere Pons (min 70), 6-0 Tomeu Beltran (min 78) y 7-0 Joan Company (min 79)

Árbitro: Jorge Salustio Ribera Vallejos.

Tarjetas: Joan Company (amarilla, min 35) y Josep L Llabres (amarilla, min 66) para el Binissalem «B». Juan M Perez (amarilla, min 72) para el Pollença I Port Atº.

Victòria contundent del Binissalem enfront del Pollença i Port.
Partit molt tranquil per als locals enfront d’un inofensiu Pollença i Port, que només ha creat una ocasió de perill en tot el partit.

Per contra, el Binissalem ja marcava diferències en el minut 2 i en la meitat d’aquest primera part, ja disposava d’una diferència a favor de 3 gols. (descans 3-0)
Destacar la segona part local, que amb un resultat a favor ampli, han decidit lluitar per augmentar la diferència, contant fins a 5 clares ocasions de gol desaprofitades davant el porter.
Destacar als jugadors que avui el mister ha decidit donar-lis mes minuts dels habituals, realitzant un excel·lent treball i aprofitant la confiança dipositada en ells.
També profitar l’ocasió, per desitjar-li una ràpida recuperació al lateral del Binissalem, Juan Tarraga (Pinco) i poder disposar d’ell per afrontar la segona volta d’aquest campionat de lliga al costat dels seus companys. Ànims!!.