Crónica Semifinal Copa Regional Preferente Menorca: CCE Sant Lluís 0-3 Sporting de Mahón

jugada del partido

Alineacions:

CCE Sant Lluís: Cristian, Dario (Juli 51′) (Bruno 75′), Carmona, Alvaro, Rafa, Sola, Isaias, Isael, Toni Sanchez (Pepe 21′) (Txemi 86′) , Alberto i Manu-

CF Sporting der Mahón: Triay, Abellan, Biel, Capo, Oscar Pons, Mas (Albert 89′), Ferra, Helenio, Bili (Adri 88′), Paquito (Othman 64′) i Cabiro (Mora 70′).

Gols: 0-1 Min. 3 Bili, 0-2 Min. 18 Biel, 0-3 Min. 73 Biel.

Arbitre: Rubén Fernández Martínez, auxiliat a les bandes per Moll i Lucero.

Comentari:

Ningú creia en ells fa una setmanes, només ells, tots els donaven per morts i ells sabien que no hi estavan, la remuntada és difícil però no impossible, des del mateix moment en què el col·legiat a decretat el final del partit el missatge del vestidor era clar, queden 90 minuts i nosaltres sabem d’on venim i el que hem patit per arribar fins qui. Contra corrent es fa difícil però el que no rema s’ofega sense intentar-ho, no ha de deixar morir el CCE la il·lusió per almenys lluitar i posar en el partit de tornada tot el que pugui per mirar d’arribar a la vorera que queda molt lluny després del 0 -3 que ha patit avui al partit d’anada de les semifinals de Copa.

Ses Canaletes presentaven les seves millors gales per viure un partit que a priori es presentava igualat però que l’encert sportinguista en els primers minuts a deixat des del principi l’eliminatòria molt costa amunt. Al minut tres, una internada per banda esquerra d’Helenio acaba amb centre ras perquè Bili que arribant des enrere va rematar al pal i la pilota va acabar entrant a la meta defensada per Cristian, començaven malament les coses però quedava partit i eliminatòria. La parròquia lluissera encara prenia seient quan Paquito de xut creuat va posar l’ensurt al cos als de Moyano que no eren al nivell d’altres partits, la pilota va marxar fora per poc.

Els de Moyano, que estaven una mica per sota de la seva intensitat habitual, no acaben de trobar el seu lloc en el terreny de joc i això en aquesta classe de partits es paga car. Però mes quan el teu rival està tan encertat en els primers minuts, al 18 córner a favor dels maonesos i Biel de cap i en un tumult de gent posava el 0-2 que era un cop dur per als interessos blaus. Amb un inici de partit tan vertiginós, molt havia de canviar la cosa perquè la tornada tingués historia.

Però els blaus ho van intentar, a poc a poc i amb el marcador en contra, els pupils del tècnic basc van començar a trobar-se a mesura que el seu nivell d’intensitat anava pujant. Un centre de Carmona des de banda esquerra acabava amb una rematada apurada de Isael que marxava a la dreta de la meta defensada pel visitant Triay.

Els de Garcia, veient amb el resultat a favor, intentaven dormir el partit amb la possessió de pilota i buscant la velocitat de Paquito i Helenio en els dos costats. El CCE estava trepitjant una mica més l’area contrària i una falta assenyalada pel col·legiat i molt protestada pels locals, Alberto es trobava a l’interior de l’area però l’arbitre i el seu assistent, la van veure fora, la falta que xuta va anar a la barrera i a corner.

Al descans es va arribar amb el 0-2 i tot estava encara decidir, calia un tant local per ficar-se en el partit i en l’eliminatòria. Després de la baixada de revolucions del descans, els dos equips van sortir al terreny de joc amb diferents intencions, el CCE marcar com més aviat millor i els maonesos a intentar que els locals no ho fessin.

Al 63 una internada per banda esquerra de Pepe, acaba amb una rematada de Manu que es marxa aprop del pal esquerre de la meta de Triay, era un altre CCE. El pas dels minuts beneficiava als visitants que jugaven amb el marcador i el resultat al seu favor, una falta lateral botada per Ferra i rematada de nou per Biel podia haver estat el 0-3. Però tan sols dos minuts després, de nou Biel a la sortida d’un córner posava, ara si,  el 0-3 que allunyava una mica mes al CCE de la gran final.

Amb tant cop, el CCE no deixa de creure, no deixa d’intentar-ho, però no era el CCE que s’havia vist en les ultimes jornades. Una falta llunyana i dura d’Alberto acaba amb una gran aturada de Triay i posterior cop a la creueta que deixa la pilota morta per Manu enviant aquest la segona rematada als núvols amb tot a favor, la sort estava molt lluny dels locals a la tarda avui.

Ja en el 85, Bili va poder posar el cop de gràcia amb la rematada que enviar al travesser després de fregar Cristian abans d’enviar a córner, era l’última acció destacada del partit.

Amb el xiulet final, desilusió, pero als tres minuts, missatges positius a la caseta, qui no cregui en ells és que no sap del que és capaç aquest grup de jugadors, que donin un pas endavant els que no creien en ells fa unes setmanes, ells si creien i segueixen creient, són els mateixos que han portat a aquest equip fins a semifinals per tercer any consecutiu, únic equip de la categoria que pot dir això i amb el cap ben alt, altres van morir abans en l’intent, el Municipal de Maó decidiria.