Previa Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.-B): CCE Sant Lluis – P. ORIENTdel PCE

A tancar la Copa amb bon gust de boca
Darrer partit de Copa Juvenil per al quadre de Elias Noval que després de la derrota del cap de setmana passat a l´Estadi Mahones es va quedar sense opcions matemàtiques d´aconseguir una lloc a semifinals.

El seu rival d´aquest últim partit serà el Penya Orient que tampoc té opcions de classificació el que converteix el matx en una batalla entre tots dos per superar classificatòria mútuament i alhora tancar aquesta Copa amb el millor sabor de boca possible.

Els lluissers, van incorporant jugadors a la seva plantilla, ara mateix són 22 els jugadors amb llicència federativa, cosa que fa que a poc a poc es va conjuntant el grup amb les vistes posades en el proper campionat de lliga. Els de Noval que han tingut una competició en la que han patit alts i baixos pel que fa a resultats estan en plena fase d?adaptació al grup donat el gran nombre de canvis produïts en la seva plantilla.

Per aquest cap de setmana, toca treballar per treure el partit endavant i tornar la moneda al quadre ciutadellenc que li remunta el partit de la primera volta en què els blaus van caure derrotats per 4-3 en un matx en què van arribar a estar per davant en el marcador per 1-3.

Els grocs visiten Ses Canaletes després de vèncer en el seu últim partit a l?At. Ciutadella a Son Marçal per 2-0 i arriberan amb bones sensacions per intentar imposar-se als de Elias Noval.

RD

Redacción

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.