Crónica Cadetes 1ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. A): Estudiantes 0 – 1 Balears

Los dos equipos en el campo

Alineaciones:

Estudiantes: Damian Garcia, Jose J Olivas, Amador Rodriguez, Nestor Moya, Marco Alarcon, Ramon Paramio, Sebastia Bibiloni, Santiago O Riveron, Sergi Batle, Jaume Joan Alba y Joan Florit.

Sustituciones: Xavi Balaguer por Joan Florit (min.55), Louis E Reimerdes por (min.65) y Marc Serra por Jose J Olivas (min.75)

Balears: Tomeu Puig, Adria Vallespir, Kevin Schmidt, Jaume Fornes, Mario Sanchez, Marc Hidalgo, Lluis Ramis, Fernando Campins, Jose A Marin, Pedro Robles y Juan C Iddriss.

Sustituciones: Gabriel Mendoza por Lluis Ramis (min.50), Cristian Joyas por Jose A Marin (min.50), Lucas R Rettori por Fernando Campins (min.75) y Vicente Liebanas por Mario Sanchez (min.77)

Goles: 0-1 Mario Sanchez (min 68)

Árbitro: Bartolome Nadal Riera.

Tarjetas: Marc Hidalgo (amarilla, min 40) y Marc Hidalgo (amarilla, min 68) para el Balears.

Comentario:

Partit molt igualat, amb poques ocasions on el primer que marqués tindria moltes probabilitats de portar-se la victòria com així va succeir.
En la primera meitat, els col·legials van portar el pes del joc amb una gran pressió que va impossibilitar als blanquiblaus treure la pilota amb claredat.
Ja en la segona part, el desenvolupament del joc va canviar per complet i el Balears va estar més còmode amb pilota generant bon joc i perill fins que en el minut 68 Mario Sánchez anotava un gol de bandera finalitzant de manera brillant una jugada de Campins. Amb el gol i amb l’expulsió del migcampista Marc Hidalgo, l’Estudiantes es va bolcar acumulant molts jugadors en zones avançades però el Balears va defensar la seva renda amb molta intel·ligència.

Victòria important del Cadet B en el Col·legi del Cide.

Fotos de Cati Puig para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.