Comunicat del Club Esportiu Campos

Comunicado del CE Campos

Davant la gran quantitat de notícies sense contrastar que han anat sorgint, ens veiem obligats a dir el següent:

–     – En cap cas s’ha venut el Club Esportiu Campos. A més, ens agradaria ens diguessin com es pot duu a terme aquesta operació, quan parlam de Clubs Esportius i no de Societats Anònimes Esportives.

–      –  L’estructura del Club es manté de la mateixa forma que estava, sense cap tipus de canvi: mateixa Junta Directiva encapçalada per Jose Vanrell, com a President i com fins ara; mateixes membres a la Junta Directiva, sense cap incorporació; mateix coordinador esportiu; mateixos entrenadors i delegats al futbol base…en definitiva, tot igual que fins ara. Amb moltes ganes de fer feina per duu a bon port el Club Esportiu Campos.

–       –  Evidentment el Club no es mourà de Campos. No entenem com es poden arribar a fer aquestes insinuacions o deduccions.

–    – De fet, només s’ha produït un canvi i aquest ha estat el del primer entrenador de la primera plantilla que milita a Tercera Divisió. S’ha incorporat a Jaume Mut, en substitució de Sergio Tíscar. Ens ha sorgit l’ocasió d’incorporar a un entrenador contrastat a la categoria com és en Jaume Mut i el Club ho va valorar, afegit al fet de què la classificació de l’equip no reflectia la situació esperada, estant en posicions de descens, després de deu jornades.

–       – A més, amb la vinguda del nou entrenador, se’ns ha obert les portes de fer incorporacions de jugadors degut als seus contactes, sempre i quan es consideri oportú, per a millorar el nivell de la plantilla i intentar treure l’equip de les posicions de descens.

–      – També dir que ha estat l’única incorporació al cos tècnic, ja que la resta de membres que hi havia en el Club (entrenador de porters, ajudants, delegats,…) continuen i el nou entrenador té una disponibilitat total a fer feina amb ells.

–      – I ja per acabar, dir que la Junta Directiva ha fet aquest moviment sempre pensant en el Club i amb l’objectiu de fer-lo més gran, assumint sempre el fet de què, estam parlant d’un esport i que mai es sap quin serà el resultat de totes les decisions preses, però que en tots els casos, s’ha fet amb la millor de totes les intencions.

La Junta Directiva

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.