Nova edició del Torneig de Futbol 5 del CCE Sant Lluis

Torneo de Fútbol 5

Aquest proper cap de setmana es posa en marxa una nova edició del Torneig de F5 que organitza la nostra entitat cada temporada al Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes. Aquest Torneig que enguany disputaran els jugadors nascuts l’any 2009 i 2010 tindrà una primera fase en què els més grans jugaran els seus partits no competitius, no hi classificacio ni quadre de resultats, cada cap de setmana fins a Nadal i després s’incorporen els nascuts a el 2010 amb l’inici del seu propi torneig.

Aquest any, un total de 17 equips, 9 de nascuts el 2009 i 8 de nascuts el 2010 donaran continuïtat pel qual ja han passat infinitat de jugadors, alguns d’ells peces importants dels seus equips en categories nacionals.

Un punt de partida a una “carrera futbolistica” per als nois que se senten els Messis i Crisitanos del futur encara que la base de tots ells és la il·lusió amb què afronten la nova experiència a la vida, el món del futbol.

CF Sporting de Mahón, CE Alaior, CD Menorca, At. Villacarlos, UD Mahón i com no, CCE Sant Lluís “competiran” a partir d’aquesta setmana per la pilota com si fos, la darrera de la seva vida.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.