Cinc lluissers trucats per la selecció menorquina

Representantes del CCE Sant Lluis

Rafa Berenguer i Tomeu Rossello en Aleví i els seus companys de l’Infantil B, Josep Pons, Guiem Garcia i Jaume Rotger han estat seleccionats per el respectiu combinat menorquí de la seva categoria per a la primera convocatòria posterior a l’Interilles i amb les vistes posades a l’edició de l’any que ve.

Per a Rafa i Tomeu és la seva primera trucada amb el combinat menorquí premi a la feina feta des dels seus inicis i una oportunitat per a ells de representar a tots els seus companys d’equip en aquesta primera trucada del seleccionador, Joan Femenias.

Per la seva banda, Jordi Pons, seleccionador Infantil ha convocat els tres jugadors de primer any per a aquesta primera sessió de la selecció. Per a Josep, Guiem i Jaume no és la primera trucada però no per això la il·lusió a disminuït, els tres són habituals d’aquestes convocatòries fruit de la seva màxima dedicació, al costat de la de molts altres companys que podrien també haver estat cridats, i que representeran a la nostra Entitat en l’entrenament d’aquest cap de setmana.

El diumenge 1 de novembre al Municipal d’Es Castell hi haurà fins a cinc representants de la nostra Entitat que bé mereixen aquesta cridada.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.