Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.-b): UD Mahon 4 – 1 CCE Sant Lluis

UD Mahon: Aitor Guarino, Ivan Pons, Marc Parpal, Pedro Cardona, Marouan Bettache El, Jordi Bosch, Joan Coll, Damia Venturini, Stiward Leandro Soto, Aitor Camps y Renso German Roman.

Sustituciones: Oscar Sanchez por Aitor Camps (min.45), Pau Catchot por (min.50), Yassin Achkoukar por (min.50), Jordi Joel por Ivan Pons (min.72) y Marc Sanchez por (min.79)

CCE Sant Lluis: Victor Cicuendez, Lev Santiago, Alejandro Joven, Xisco Pallicer, Alex Gonzalez, Joaquin Tuduri, Luis Martinez, Bruno Emendatori, Guillem Sintes, DamiÀ Vinent y James Glass.

Sustituciones: Joaquin Guarino por Alejandro Joven (min.45), David Carreras por James Glass (min.45), Rolfy Moreno por Guillem Sintes (min.65) y Alexis Jose por DamiÀ Vinent (min.78)

Goles: 1-0 Damia Venturini (min 9), 1-1 Guillem Sintes (min 52), 2-1 Joan Coll (min 60), 3-1 Damia Venturini (min 79) y 4-1 Damia Venturini (min 88)

Árbitro: Juan Pons Coll.

Tarjetas: Jordi Bosch (amarilla, min 51), Ivan Pons (amarilla, min 64) y Marc Sanchez (amarilla, min 80) para el UD Mahon. Luis Martinez (amarilla, min 7) y Lev Santiago (amarilla, min 59) para el CCE Sant Lluis.

La cuarta derrota consecutiva del juvenil d’Elias Noval els deixa ja sense opcions de classificació per a les semifinals de Copa que per primera vegada es disputen aquesta temporada. Un clar penal del visitant Lev al minut 59 va donar l’embranzida definitiva a l’equip maones en un partit que fins al 2-1 estava per caure cap qualsevol dels dos costats.

La trobada dominada de cap a cap pel quadre de Gornés, quant a possessió es refereix, anava tenint el guió esperat des dels primers minuts, possessió de pilota per part local gairebé sense perill i ordre, disciplina i velocitat a dalt per als visitants.

Massa aviat es van avançar els locals en el marcador, Venturini va aconseguir superar a Cicuendez en el minut nou i posava les coses de cara als locals amb un món per davant. El minuter anava avançant i els papers seguien sent els mateixos per a tots dos equips encara que al veure-se per darrera els blaus anaven a poc a poc donant una mica més per intentar la igualada. Amb uns minuts en què poques situacions de perill es van donar el descans retornar als dos equips conscients que els primers minuts anaven a ser vitals.

Millor ho entenguer el CCE que el seu rival, que en tot just set minuts des de la reanudació ja havia empatat el partit amb un nou gol, i ja van 8 en 7 partits del pitxitxi Guiem. Un altre partit s’obria a l’espera de com reaccionarien tots dos amb la igualada, el partit estava en una filferro i qualsevol encert / error podia decantar la balança.

Al minut 59 es produïa la jugada clau, amb el penal abans comentat i el gol des dels onze metres de Joan Coll que posava de nou en avantatge als de Gornés. Més difícil encara per als de Noval i mes si cap amb la retirada per lesió de Guiem després de xocar amb un contrari.

El CCE que no baixa els braços, s’aguantava amb l’excel·lent partit de Xiscu, Bruno i el porter Victor que permetien seguir competint als blaus fins a deu minuts del final.

Dos nou dos gols del local Venturini al 79 i el 88 donaven malbaratar qualsevol opció visitant d’esgarrapar com a mínim un punt en un partit en què els blaus tot i la derrota han de sortir amb el cap alt.