Crónica Cadetes 2ª Reg. Mallorca (Copa Coca Cola Gr. E): Rtvº Rafal del At.r. 0 – 1 Binissalem «B»

Jugada del partido

Rtvº Rafal del At.r.: Andreu Arnau, Mamadou Sidibe, Antoni Pol, Raul Benitez, Jose R Ocete, Sergio Soler, Jack Roderick, Marc Fullana, Jefferson M Piñan, Aaron Perez y Antonio Sanchez.

Sustituciones: Juan M Rey por Jose R Ocete (min.70) y Cristopher J Garcia por Antoni Pol (min.70)

Binissalem «B»: Jaime A Mateu, Juan Tarraga, Benito Fuertes, Raul Collado, Josep Bennasar, Jaume Flores, Marc Arrom, Joan Company, Pere Pons, Daniel Vallori y Adrian Gil.

Sustituciones: Antoni Crespi por Adrian Gil (min.44), Nahuel A Garcia por Jaume Flores (min.47), Melcior Fiol por Jaime A Mateu (min.61), Miquel Sampol por Juan Tarraga (min.64) y Tomeu Beltran por Daniel Vallori (min.66)

Goles: 0-1 Jaume Flores (min 15)

Árbitro: Antonio Riera Pujol.

Tarjetas: Nahuel A Garcia (amarilla, min 78) para el Binissalem «B».

Bon partit el disputat aquest horabaixa entre el Rtvo Rafal i el Binissalem.

Important victòria del Binissalem que li permet sumar tres punts més per seguir escalant posicions a la classificació, davant un rival que li ha plantetjat una gran batalla en tot moment.

El partit ha començat amb clar domini visitant, amb un joc ofensiu directe i ben posicionats enrere per no oferir cap possibilitat als atacants locals.

Una excel·lent jugada per la dreta, ha acabat amb un gran centre a l’àrea, que ha estat perfectament rematada a gol pel migcentre del Binissalem.

Passaven els minuts, i l’equip visitant s’ha dedicat a tancar bé la seva porteria i intentar fer mal amb ràpides contres.

Ha finalitzat la primera part amb qualque xut des de fora de l’àrea, però sense crear massa perill als dos porters.

El pas pels vestuaris ho va canviar tot i la segona part ha estat molt diferent. Tornave el Rtvo Rafal amb mes ambició, amb clares intencions de pressionar molt a dalt i no deixar pensar als contraris, que sorpresos, han tengut uns minuts de desconcert que gairebé els ha costat l’empat.

Però els minuts passaven , i equip local no aconseguia batre al porter contrari, que ha realitzat tres actuacions crucials per l’esdevenir del resultat.

Després d’aquests minuts de desconcert, el Binissalem ha disposat de les millors ocasions de gol a la contra, fins a tres cara a cara amb el porter local que no han pujat al marcador, provocant un final d’infart, ja que el Rtvo Rafal ha disposat de les últimes ocasions, incluida una pilota al travesser.

Final del partit amb tres punts que s’han aconseguit amb molt de sofriment i , amb un gran esforç físic i mental.