Orgull blau a Ses Canaletes

Los equipos en el campo de fútbol

Les 19.30 hores era l’hora marcada per l’inici de la presentació de tots i cada un dels integrants de la nostra gran família, la família blava del CCE Sant Lluís. Minuts aban, els voltants del Camp Municipal Ses Canaletes es tenyien de blau, preludi de la que seria la gran festa blava.

Al voltant de 500 esportistes vàren anar sortint, equip per equip, per el tunel dels vestidors a la verda gespa, tenyint de blau el camp devant de l’atenta mirada dels 1000 espectadors.

Desde els mes petits, fins els primers equips, tant de futbol, com de bàsquet, com els corredors de la secció d’atletisme. Tots ells van exibir l’orgull blau a Ses Canaletes, demostrant que el CCE Sant Lluís te molt de present, i molt de futur, i que el club es algo més que un club esportiu. Es l’única entitat a l’illa que abraça la cultura i tres esports diferents. Com diu el nostre himne, l’esport i la cultura lligats sempre van de la ma.

Però es que enguany la família blava creix. Una nova secció a entrat ha formar part del club, la Secció d’escacs, a la que en el torn dels parlaments va presentar el President del CCE Sant Lluís, D. Rosendo Pons.

Els parlaments del Director general d’esports del Consell Insular, Miquel Company, la Batlesa de Sant Lluís, Montse Morlà i del President del CCE Sant Lluís, Rosendo Pons, van tancar l’acte de presentació de la gran família blava.

Seguidament, unes 600 persones van poder gaudir de la barbacoa popular amb la que es va posar punt i final al gran dia del CCE Sant Lluís, el dia en el que Ses Canaletes mostrà el seu orgull blau.

Jose Maria Vidal para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.