Previa Copa Preferente Juvenil Menorca (Gr.B): P. OrientTdel PCE – CCE Sant Lluis

Son Marçal ens espera

Són Marçal viurà demà diumenge (16.00 h.) el matx corresponent a la 5º Jornada de Copa Juvenil entre el Penya Orient i el CCE Sant Lluís, en un encontre marcat en vermell per als lluissers si volen seguir enganxats al tren davanter per obtenir una plaça en semifinals de Copa.

Els de Noval, que podran comptar amb una nova incorporació, vénen de caure per la mínima a Ses Canaletes (1-2) davant el CD Menorca B, en un partit on els locals apunt van estar de remuntar una trobada que se li havia posat en contra en el primer temps. Els tres punts, són de màxima importància, ja que els lluissers compten de moment amb quatre en el seu caseller a cinc punts dels tres equips que encapçalen la taula i no es volen quedar tallats en aquesta jornada i que la classificació per semis els quedi molt lluny.

Els ciutadellencs per la seva banda, cuers sense un sol punt, voldran estrenar el seu caseller i sortiran a Son Marçal amb aquesta intenció i començar a veure la llum en el final del túnel i donar-se una alegria. Partit amb important, que pot marcar un abans i un després en les aspiracions lluisseras.


CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.