Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 0 CF Sporting de Mahon

Inici igualat

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Alvaro Rotger, Rafael Moreno, Jose Manuel Herrera, Isael Andres Martinez, Jose Luis Soret, Julian Garcia, Juan Sola, Lorenzo Torrus, Dario Victory y Alberto Salvador.

Sustituciones: Juan Orfila por Juan Sola (min.55), Miguel Angel por (min.65) y Carlos Segui por (min.78)

CF Sporting de Mahon: Cristobal Triay, Oscar Pons, Miguel Capo, Ruben Ferra, Helenio Olives, Juan Pons, Gabriel Llabres, Gabriel Villalonga, Sergio Coto, Othman Boutajbirt y Ivan Guzman.

Sustituciones: Francisco Cardona por Gabriel Llabres (min.5), Pau Fortuny por Othman Boutajbirt (min.70), Alejandro Angue por Ivan Guzman (min.78) y Adria Lorenzo por Sergio Coto (min.82)

Árbitro: Pedro Jose Manzano Martinez. asistido por Nil Torras Cubas y Pablo Carbonell Tuduri.

Tarjetas: Rafael Moreno (amarilla, min 23), Isael Andres (amarilla, min 47) y Alberto Salvador (amarilla, min 75) para el CCE Sant Lluis. Francisco Cardona (amarilla, min 47), Othman Boutajbirt (amarilla, min 55) y Ruben Ferra (amarilla, min 89) para el CF Sporting de Mahon.

Comentario:

CCE Sant Lluís i CF Sporting de Mahón ho van intentar però cap d’ells va aconseguir emportar-se els tres punts en l’inici de la Copa Regional en un partit molt entretingut per a l’espectador però que l’absència de gol no a tret que els dos o van deixar tot sobre Ses Canaletes .

El conjunt de Moyano, que encadena la seva quarta trobada consecutiva sense encaixar gol, va donar una gran imatge i la falta d’encert en els metres finals li va separar d’aconseguir una victòria que bé mereixia pel demostrat durant els 90 minuts.

Van ser els locals els que van gaudir de les primeres ocasions de perill a les botes d’Alberto al minut 8 i 9 de manera consecutiva. A la primera d’elles, el seu xut després de recuperar la pilota en la pressió davant Biel, acaba a les mans d’un bon situat Triay. Un minut després va arribar una nova per al 23 lluisser, que no va aconseguir rematar després d’una bona passada de Manu.

Els d’Adriano Garcia, que intentaven crear ocasions, van arribar a l’area de Cristian al minut 17 amb un xut llunyà de Joan Pons que acaba molt alt per sobre del portal lluissera.

Va poder avançar-se el CCE en el 26, en la millor ocasió del primer temps per als locals, en una pilota en què Oscar Meliton intenta jugar amb el seu porter sense adonar-se de la presència d’Alberto que després de superar a Triay en el mà a mà xuta per sobre del travesser amb tota la porteria per ell.

Els de Moyano estaven molt segurs en tasques defensives però poc precisos en atac encara que el seu rival ajudava amb les imprecisions i nervis a la zona del darrera. Una bona acció individual de Pepe al 38 que donar un centre precís no va ser rematat pel cap d’Alberto per mil·límetres. Al descans es va arribar amb un 0-0 que no feia cap justícia amb les arribades i ocasions dels de Ses Canaletes.

Amb els ajustaments de tots dos tècnics en el descans, els d’Adriano Garcia van tenir la millor ocasió del partit en les botes de Soto després de diferents rebots a l’interior d’àrea fins que el seu fort xut des de dinsal va treure un pletòric Cristian, era el minut 50.

El partit va començar a tornar-se boig a mesura que passaven els minuts i els tres punts podien caure de qualsevol costat. Una contra molt ben llançada per Alberto al 66 acaba en una internada de Pepe que li deixa sol davant Triay que tregue un peu dret providencial al tret dur del davanter lluisser.

A partir d’aquest moment el partit es va encendre, futbolísticament parlant, però les ocasions van desaparèixer en dos equips. Molta por a perdre però molta anada i tornada per a tots dos que deixava el partit i el cor de l’espectador en un puny.

No va ser fins al minut 90 que es va veure una clara ocasió per un d’ells, va ser per als maonesos a la sortida d’un córner però el cop de cap de Biel va ser desviat a córner per Cristian. Aquesta ocasió va tancar el partit i deixo a tots dos amb la mel als llavis i amb la sensació d’haver realitzat un excel·lent treball.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.